Türkiye’nin korona virüsü sebebiyle tüm uçuşları kısıtlamasından dolayı kızıyla Survivor adasında mahsur kalan Acun Ilıcalı, son günler sıklıkla yaptığı canlı yayınların sonuncusunda yarışmacı Nisa ile ilgili flaş açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz günlerde adı eski futbolcu Sercan Yıldırım ile aşk dedikodularına da karışan Nisa ile ilgili bazı problemler yaşandığını söyleyen Acun Ilıcalı, Nisa’yı oyun oynamakta isteksiz olması sebebiyle uyardığını söyledi. Gönülsüz bir şekilde yarışmalara katıldığı için onunla birebir konuşma yaptığını söyleyen Acun Ilıcalı, kimseyi burada zorla tutmadıklarının altını çizdi.

Nisa’nın şu anda kendisini dışardan izleyemediği için yaptıklarını normal gördüğünü ve bu konuda ona yardımcı olduğunu belirten Ilıcalı, Nisa’nın bu uyarılara kulak verdiğini ve kendisini toparladığını da ifade etti. Özellikle Nisa’nın voleybolcu olmasına rağmen voleybol oyununda oynamak istememesinin kabul edilemez bir davranış olduğunu da söyleyen Ilıcalı, bu tür davranışların ilk seferde mazur görülebileceğini fakat devamı gelmesi durumunda oyuncularla yolların kesilmesinin söz konusu olacağını belirtti.

Editör: TE Bilişim