HaberTS - Haber Servisi - Son zamanlarda en çok tercih edilen yapımların arasında yer alan Netflix Filmleri, oldukça popüler durumda. Netflix’e girdiğinizde ne izleyeceğim diye soruyorsanız eğer sizler için Gelmiş Geçmiş En Kaliteli Netflix Filmleri konusunda bir liste hazırladık.

Sizler için hazırladığımız bu listemizin en üst sıralarında en iyi ve en kaliteli netflix filmlerinden bahsettik. Gelmiş Geçmiş En Kaliteli Netflix Filmleri İçin Listenin tamamına mutlaka göz atın. Sizler için hazırladığımız listenin tamamını incelediğiniz takdirde en iyi yapımlarla karşılaşacaksınız. En iyi olan filmleri sizler için mercek altına aldık.

En Kaliteli Netflix Filmleri

İlk çıktığı günden beri sinema ve televizyon dünyasını değiştirmeyi başaran Netflix, neredeyse her ay yeni bir yapımla karşımıza çıkıyor. Pek çok oyuncunun ve yönetmenin rol aldığı bu yapımlara milyonlarca dolar yatırım yapan Netflix, bazen istediği kaliteyi elde edememektedir. Her ne kadar öyle olsa da Netflix zaman içerisinde oldukça gelişti. Öyle ki bu yılın en iddialı Oscar adaylarından biri olan Roma filmi Netflix tarafından piyasaya çıkarıldı. Bizde sizler için Netflix’in bugüne değin yayınladığı en iyi netflix filmlerini derledik. Filmler arasından siz de seçiminizi yaparak izleyebilirsiniz. Şimdiden keyifli seyirler dileriz.

Roma

Netflix’in en iyi yapımı olarak belirtilen Roma filminin yönetmeni Alfonso Cuaron dur. 2019 Yılında Oscara aday gösterilen, oldukça iddialı olan Roma filminin hikayesi de oldukça merak uyandırıcı. Filmde yer alan Meksikalı bir hizmetçi olan Cleo’nun hayat hikayesi konu edinmektedir. Bu hayat hikayesinin dışında Meksika’nın 1970’ler de olan toplumsal durumunu gözler önüne seriyor. O dönemin Meksika’sını siz de merak ediyorsanız eğer Roma filmini izleyebilirsiniz. Karantina günlerinin vazgeçilmez platformlarından biri olan Netflix platformunda siz de bu filmi keyifli bir şekilde izleyebilirsiniz.

The Ballad of Buster Scruggs

Ethan ve Joel Coen tarafından yönetmenliği yapılan The Ballad of Buster Scruggs, farklı hikayeleri bünyesinde barındıran bir antoloji filmidir. Bu yılın 2. Oscar adaylığını kazanan film, izleyenlerin sonuna kadar keyif aldığı bir seri olarak görülmektedir.

Annihilation

Bilim kurgu filmi izlemeyi sever misiniz? Netflix’in bilim-kurgu türündeki filmi Annihilation, gerçekleşen olaylardan ötürü karantinaya alınan ve bölgeye gönderilen görevlilerin yaşadığı olağanüstü olayları konu edinmektedir. Kadrosunda Natalie Portman ve Oscar Isaac gibi isimlerin bulunduğu Annihilation filmi, Netflix platformunun başarılı filmlerinden biri olmaktadır.

Okja

2017 yapımlı Okja filmi, Güney Koreli yönetmen Joon-ho Bong imzasını taşımaktadır. Yalnızca Hollywood’un en havalı oyuncularından olan Tilda Swinton ve Jake Gyllenhaal’u bir araya getirmemektedir. Çiftin küçük kızı olan Mija ile arkadaşı Okja’nın bağlılığını konu edinen film, Altın Palmiye Ödülleri için çaba göstermiştir.