Şarkılarını tüm dünyaya ulaştırmayı başaran usta müzisyen, Ömer Faruk Sorak imzalı Kendi Yolumda filminin başrol koltuğunda yer alacak. Çekimleri başlayan film önümüzdeki yıl sinema salonlarında karşımıza gelecek.

Müzik kariyeri ile kendini evrensel olarak kanıtlamayı başarmış, Athena grubu ile hayatımıza giren sanatçı Gökhan Özoğuz, uzun bir aradan sonra yeniden sinema dünyasına adım attı. O Şimdi Mahkum, O Şimdi Asker ve Tramvay filmlerinde verilen ufak roller ile hatırladığımız Özoğuz, bu defa başrol olarak bizleri şaşırtacak.

Komedi ve dram ögeleri barındıran filmin başrolünde Özoğuz’a Yaprak Dökümü ve Ufak Tefek Cinayetler gibi dizilerden hafızalarımıza kazınan Gökçe Bahadır eşlik edecek. Ayrıca oyuncu kadrosunda Tamer Levent, Erkan Can, Okan Çabalar, Ferit Aktuğ, Çağatay Aras, Suzan Aksoy, Tuncer Salman, Özkan Ayalp ve Hakan Özoğuz yer alacak.

Kendi Yolumda Filminin Konusu Nedir?

Gelecek yılın merakla beklenen filmlerinden biri olan Kendi Yolumda, Gökhan Özoğuz’un kendini canlandıracağı bir yapım olarak öne çıkıyor. Adana’da müzik tutkunu bir tamirci çırağı ile tanışan Gökhan, kendi müzik kariyerini ve hayatını sorgulamaya girişir. Tamirci çırağının “Sen de benimki gibi bir aile sahip olsaydın, yine de Athena Gökhan olabilir miydin?” sorusu ile karşılaşan Gökhan, derin bir hesaplaşmaya girişir. Bu düşünceler eşliğinde uykuya dalan Gökhan Özoğuz, artık Adana’da yaşayan bir tamirci çırağıdır.

G.O.R.A, Yahşi Batı, Aşk Tesadüfleri Sever ve Sınav gibi başarılı filmlerin yönetmeni Ömer Faruk Sorak’ın çekeceği Kendi Yolumda, 8 Mart 2020 tarihinde vizyona girecek. Komedi ve dram türündeki bu yapımda müziğe doyacaksınız!