Türk sinemasına yıllar önce damga vuran bir zamanların en meşhur sanatçılarıydı.. İşte, Gönlümüze Bir Zamanlar Taht Kurmuş Yeşilçam Oyuncularının Son Halleri 

İşte 40 yıl önce ve sonraki halleriyle Yeşilçam ünlüleri....

Fatma Girik 

Eski siyasetçi ve yeşilçamın güzel oyuncularından olan Fatma Girik, bir çok filmde, dizide başarılı bir şekilde rol almıştır. 

Banu Alkan 

Asıl adı Liz Remka Rebronja Dubrovnik olan Banu Alkan, aslen Yugoslavya doğumludur. Türk sinemasında Ferdi Tayfur ile başarılı filmlere ve dizilere imza atmış olan güzel oyuncu hala güzelliğini koruyor. 

Cüneyt Arkın

Asıl adı Fahrettin Cüreklibatır olan Cüneyt Arkın, sinema da canlandırmış olduğu Malkoçoğlu karakteriyle akıllara kazınmıştır. Başarılı türk sinema oyuncusu olan Cüneyt Arkın, Malkoçoğlu sözünü kendine lakap olarak atfetmiştir. 

Ajda Pekkan 

Türk şarkıcı ve aynı zamanda oyuncu olan Ajda Pekkan, Süperstar ve Diva lakaplarıyla tanınmakta. Yüzüne yaptırmış olduğu estetiklerden dolayı doğal bir görünüme sahip olmayan Ajda Pekkan, her geçen gün güzelliğinden hiç bir şey kaybetmemekte. 

Ekrem Bora

Asıl adı Ekrem Şerif Uçak olan Ekrem Bora, başarılı sinema ve dizi oyuncusudur. Birçok sinema ve dizi de başarılı bir şekilde rol sergileyen oyuncu hala eskisi kadar yakışıklı. 

Eşref Kolçak

Sanat hayatı boyunca 180 den fazla sinema filmi ve televizyon dizisinde rol alan Eşref Kolçak, başarılı bir yeşilçam oyuncusudur. Aynı zamanda Eşref Kolçak, pop müzik sanatçısı Harun Kolçak'ın da babasıdır. 

Ferdi Tayfur 

Asıl adı Ferdi Tayfur Turanbayburt olan Türk ses sanatçısı ve yeşilçam oyuncusu Ferdi Tayfur, oldukça başarılı isimlerden biridir. 

Filiz Akın

Türk oyuncu, yazar ve sunucu olan Filiz Akın, Türk sinemasının asil, modern yüzleri arasında yer alır. Sarışın yıldız olarak da tanınan güzel yeşilçam oyuncusu, yıllar geçmesine rağmen hala güzelliğine güzellik katmakta. 

Hülya Koçyiğit

Oldukça güzel olan Hülya Koçyiğit, Türk, sinema, televizyon ve dizi oyuncusudur. Başarılı dizilerde rol almış olan Hülya Koçyiğit, uzun zaman geçmesine rağmen hala eskisi kadar güzeldir.

Metin Akpınar

Birçok dizi ve filme imza atmış olan Metin Akpınar, genellikle yeşilçam severlerin aklında, Zeki Alasya ile oynadığı toplumsal içerikli komedi filmleriyle kalmıştır. Henüz birkaç yıl önce Star TV de yayınlanmış olan Papatyam adlı dizide evin babası rolünü üstlenen Metin Akpınar, oldukça başarılı bir sanatçı. 

Editör: TE Bilişim