Son zamanların en çok tercih edilen dizi ve film platformlarından olan Netflix, bünyesinde bulundurduğu film ve dizilerle ön plana çıkmaktadır. Özellikle hemen hemen herkes tarafından bilinen Lucifer, yeni sezonuyla karşımıza çıkacak. Lucifer 5. Sezon Ne Zaman ? Lucifer 5. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu! Dizinin resmi Facebook sayfası üzerinden yapılan bir paylaşımla yeni sezon tarihi belli oldu. İşte, Lucifer hakkında bilinenler…

FOX TV tarafından iptal edilen ve hemen ardından Netflix tarafından satın alınan dizi Lucifer, hem Türkiye’de hem de dünyada sevilen diziler arasında yer almaktadır. Bu sevilen dizinin 4. Sezonu iki yıl önce yayınlanmıştı ve 5. Sezon çıkış tarihi de merak içerisinde bekleniyordu. Lucifer’in resmi Facebook sayfası üzerinden yapılan paylaşımla beraber 5. Sezonun ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Ayrıca Lucifer 5. Sezon fragmanı da izleyiciyle buluştu. Fragmanı izlediğimizde dizinin kendini fazlasınca geliştirdiğini söyleyebiliriz. Final sezonu olan bu sezonu izlemeden önce mutlaka diğer sezonları bitirmeniz gerekiyor. Şayet diğer bölümleri izlemediğiniz takdirde konu bütünlüğü sağlayamayabilirsiniz.

Son zamanlarda eve kapanmamızdan ötürü yeni yeni netflix dizileri keşfettik. Özellikle 5. Sezonuna hazırlık yapan Lucifer de Netflix platformunun sevilen dizilerinden biri. Dördüncü sezonunu bitiren ve son sezonuna hazırlıklarını tamamlayan Lucifer 5. Sezon çıkış tarihi belli oldu. Bakalım, dizinin devamında bizi neler bekleyecek. Hepimiz izleyip göreceğiz. Elbette final sezonu olduğundan ötürü dizinin sevenleri tarafından üzücü bir durum olsa da hayatımızdan bir Lucifer geldi geçti.

Lucifer 5. Sezon Ne Zaman ?

Öncelikle FOX TV ekranlarında yayımlanmaya hazırlanan dizi daha sonra Netflix platformunda yayınlanmak üzere satın alınmıştı. Normal hayatından daha rahat hayat sürmek isteyen karakter, kendine bir gece kulübü satın alarak serbestliği fazlasıyla yakalamıştır. Fakat içerisinde bulunan şeytan onu bir türlü rahat bırakmıyordu. İçerisindeki şeytan sayesinde artık cinayet işlemeye başlamıştı. Bu cinayetler de karakterin yapısına son derece ters olmuştur. Asıl eğlence de bu aşamadan sonra başlayacaktır.

Her bölümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan dizi yeni fragmanıyla çıkış tarihini gösterdi. Yeni efsane bölümleriyle çıkış yapmaya hazırlanan harika macera dizisi beşinci sezonuyla 21 Ağustos 2020 tarihinde Netflix Platformunda olacak. Eğer siz de dizinin sevenleri arasında yer alıyorsanız, beşinci sezonu mutlaka izleyin.

Her bölümüyle dizi severlerde merak uyandıran Lucifer, yayınladığı yeni fragmanıyla da çıkış tarihini gösterdi. Yeni efsane bölümleriyle çıkış yapmaya hazırlanan dizi, beşinci sezonuyla beraber 21 Ağustos 2020 tarihinde gösterime çıkacak.

Lucifer Oyuncu Kadrosu

  • Tom Ellis
  • Lauren German
  • D.B. Woodside
  • Kevin Alejandro
  • Rachael Harris
  • Lesley-Ann Brandt
  • Scarlett Estevez
  • Aimee Garcia
  • Inbar Lavi

Lucifer dizisinin 4 sezonunu da izlemiş biriyseniz eğer diziyle alakalı görüşlerinizi yorum kısmından bize bildirebilirsiniz. Beşinci sezon yani final sezonuyla seyircisiyle buluşacak olan dizi merakla beklenmektedir.

Editör: TE Bilişim