Bununla beraber ülkemizde aslında bu tarz programların artması da reklam gelirleri sayesinde programa katılanlar açısından da oldukça fazla bir miktarda gelir sağlamaktadır.

Bununla beraber aslında birçok programda gündeme bomba gibi düşmekte ve yaşanılan gelişmeler oldukça yakından takip edilmektedir.  Gündemde olan birçok yarışma programlarının yanı sıra bugünlerde ve son zamanlarda ise MasterChef ve yarışmacılar oldukça dikkat çekmektedir. Acun Medya’nın son olarak reyting aracı olarak kullandığı MasterChef ile ilgili bilgi vermek gerekecek olursak:

Türkiye'nin en çok takip edilen yapımlarından biri haline gelen Masterchef'te geçtiğimiz hafta büyük mücadele yaşanmış ve Kıvanç yarışmaya veda etmişti. Kıvanç, elenmesinin ardından gözyaşlarını tutamamıştı. Yarışmanın yeni bölümlerine kısa bir süre kala Masterchef'in hangi günler, hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu haline geldi. Peki Masterchef yeni bölümleri saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak?

Jürisinde Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun bulunduğu Masterchef, bu akşam başlayacak ve perşembe gününe dek devam edecek. Yarışma TV8 ekranlarında yayınlanıyor ve saat 20.00'de başlıyor.

Bahsi geçen programın yarışmacılarından Güzide Mertcan ise son günlerde villası ile gündeme gelmekte.

MasterChef'in iddialı yarışmacılarından Güzide Mertcan, İstanbul'da lüks bir villada yaşıyor. Evli ve 3 çocuk annesi olan Mertcan, evinin fotoğraflarını da sık sık sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Güzide'nin paylaşımları, takipçilerinin de dikkatini çekiyor. Asıl mesleği estetisyenlik olan ve mutlu aile yaşamıyla göze çarpan Güzide Mertcan'ın, Instagram'da da 340 bine yakın takipçisi var.

Son olarak 7 milyonluk villada yaşadığı konuşulan ve lüks yaşamı eleştirilen Mertcan'ın, eşinin kim olduğu ve mesleği merak konusu oldu.

Peki Güzide Mertcan'ın eşi Mustafa Mertcan kimdir?

1981 yılında Kastamonu'da doğan Mustafa Mertcan, üniversite döneminden itibaren ilgi duyduğu 'simülatör' alanında ilk girişimini yine okul yıllarında yaptı. Mustafa Mertcan'ın babası köyde hocalık da yapmış, kaynakçılık da.

Güzide Hanım, Mustafa Bey'le evlendiğinde bir firmada maaşlı bir çalışandı. Sonrasında defalarca battı. Ama hiç vazgeçmediği işe yeniden döndü. Ve simülatör üretmeye başladı.

Uzun yıllar üzerinde çalıştığı simülatörün ilk piyasaya sürümünü 2009 yılında gerçekleştirdi. Kurucusu olduğu şirketi Dof Robotik A.Ş. tüm dünyada 40 dan fazla ülkede 300 den fazla Hareketli Sinema satışı yaparak sektörün en büyüklerinin yanına adını yazdırdı. Şirketi 2011 yılından itibaren yurt dışına açılarak kısa sürede eğlence endüstrisinin önde gelen firmaları arasına girdi.

Yeni teknoloji ve trendleri yakından takip ederek, yenilikler konusunda öncü olmak bakış açısıyla gelişmiş, üst düzey ve teknoloji bakımından yoğun ürünler üreterek yurt içi ve yurt dışında şirketine birçok başarı ve ödül kazandırdı.

Son olarak 2016 yılının Kasım ayında eğlence endüstrisinin en büyük organizasyonu IAAPA'dan "Brass Ring Award" ödülü alarak dünyada sektörü domino eden oyuncular listesine girdi.