Haber TS - Haber Servisi - Türk televizyon tarihinin en çok zirvede kalan yapımı Müge Anlı ile Tatlı Sert, son beş yılda en çok izlenen televizyon programı olarak gündemimizde kaldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert de yine gündemimiz Şiar Kılıç. Şiar Kılıç ile ilgili yeni iddialar söz konusu. Eski oturdukları mahallede oturan kişiler konuyla alakalı bazı iddialarda bulundu. Mahalle sakinleri tarafından söylenen iddialar oldukça ilginç.

9 yaşındaki Şiar Kılıç nasıl öldü? Şiar daha önce öldürüldü de, yandı süsü mü verildi? Gülizar Hanım mı suçlu? Hami mi? Yoksa babası Samet Kılıç mı? Şiar Kılıç bir ihmale mi kurban gitti? Hami, çocuklara şiddet uyguluyor muydu?

Kuyumcu Mağdurları Çözüm Bekliyor!

İstanbul’da 30 yıllık kuyumcuya altınlarını veren kişiler mağduriyetlerini Müge Anlı ile Tatlı Sert’te dile getirdi. Emanet verdikleri altınları isteyen vatandaşlar çözüm aranıyor. Esenyurt karakoluna başvuruda 6 Milyon 480 Bin para kaybının olduğu tespit edildi. Kilolarca altın, milyonlarca lira ortadan kayboldu. Kuyumcu mağdurları haklarını arıyor. Vatandaşlar, parça parça dahi olsa paralarını kabul edecekler fakat kuyumcudan herhangi bir cevap yok. İki yüzden fazla mağdur var. Kuyumcu nerede? Ortada bir dolandırıcılık olayı mı var? Haftalardır kepenk açmayan kuyumcu üç kardeş karakolda ifade vererek göz altına alındılar.  

Şiar’a Ne Oldu? 

Şiar’ın annesi Gülizar Hanım’ın iddiaları oldukça ilginç Şiar yangında yanmadı da öldürüldü mü? 9 Yaşındaki Şiar’ın ölümüyle ilgili görgü tanıkları neler söyledi?

Şiar’ın annesi Gülizar Hanım, 13 Yaşına girmeden oğlumun öleceğini görmüştüm dedi. Garip rüyaları ve iddialarıyla dikkatleri üzerine çeken Gülizar Hanım’ın hastanede söyledikleri kendini ele veriyor mu? Çocuk ölmeden 2 gün önce hastanede benim çocuğum öldü diyen Gülizar dikkatleri üzerine çekti. Şiar’ın babası, dedesi ve babaannesi Şiar’ın ölümüyle ilgili şüphe duyarak Müge Anlı’ya başvurmuştu. Hami, Şiar’ı dövüyor muydu? Şiar’ın kardeşi, Şiar’ı dövdüğünü iddia ediyordu. Hami ne kadar inkar etse de görgü tanıkları da dövüldüğünü iddia etti. Ayrıca baba Samet’in 5 yaşındaki çocuğunu da duvardan duvara vurarak öldürdüğü iddia edildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi tarafından yapılan araştırmalar sonucu bazı görgü tanıkları konuyla alakalı konuştu. Söylenilen iddialar oldukça ilginçti.

Gümüşsuyu mahallesinde olan komşular şu iddialarda bulundu.

Anne Gülizar bir süre İstanbul Beykoz Gümüşsuyu mahallesinde yaşadığından ötürü orada olan komşuların iddiaları oldukça ilginç.

Sevim Demirtaş

Şiar devamlı benim kapımda duruyordu. Daima ona yemeği ben veriyordum. Gülizar devamlı çocuklarına boş kartı vererek markete yolluyordu. Gülizar Hanım çocuklarına bakmazlardı. Şiar’a sürekli şiddet uyguluyorlardı. Çocuklar akşama kadar sokaktaydı. Çocuğunu dövdüğünü gören kızım şikayet ederim deyince buradan taşındılar.

Adil Şengül

Abdest alırken hem ağlama sesleri, annesinin onu dövdüğünü duyuyordum. Bir anne gibi değildi. Bir çok komşudan para istiyordu. Komşu olarak bize rahatsızlık vermişti.

Ayşe Ayan

Kaymakamlık kiramı verecek deyince biz acıyıp verdik. 4-5 ay kirayı verip sonra 3 aylığı vermeden gitti. Evde artık etler kokmuştu. Çocuklara sahip çıkmazlardı.

Nigar Şengül

Burada 4-5 ay oturdular. Çocuklara şiddet uygulayıp, başkasının evine gönderirlerdi. Şiar’ı öldürüp yaktılar. Cinayeti gizlemek için evi yakmış olabilirler.

Gülizar Hanım’a çocuklar bakımsız denilince, Medine ve Şiar sürekli idrarını yapıyordu. Çocuklarıma ben hiçbir şekilde vurmadım dedi.

Yenimahalle sakinleri ise şu iddialarda bulundu.

İstanbul Beykoz da ki evlerinden taşınan Gülizar, daha sonra Hami ile Yenimahalleye taşındı. Yenimahalle de oturan komşularının iddiaları da Gümüşsuyu mahallesindeki komşulardan farklı değildi.

Erkan Pehlivan

Mart veya Nisan ayı başında Şiar’ın ağlama seslerini duydum. Çocuğu dövüyor musunuz diye sorduğumda hayır dediler. Aradan yarım saat, bir saat sonra evden taşındılar gidiş o gidiş. Bir daha gelmediler buraya. Ev çok kirli olduğu için temizlikçi getirdik.

Temizlikçi Kadın

Evin duvarlarında hep kan izleri vardı dedi. Çekyat, yataklar hep kandı. Çocukların her yerinde yaralar vardı. Tuvaletlerini bile çocukların çuvala yaptırmıştı. Çocuklar Hami’yi görünce titrerler ve çok korkarlardı. Bir gün çocukla ben konuşurken babası zorla gelip çocuğu zorla alıp götürdü. Çocuğu sıkıştırarak, sorununu anlattığı için çocuğu silahla vurmak için arabadan silahını alıp çocuğa doğrulttu.

Meryem Pehlivan

Hami, çocuğa sürekli ağır şiddet uyguluyordu. Sabahlara kadar çocuğu döverlerdi. Kadını dövüyordu, çocukları dövüyordu. Çocuk, bir gün dışarıdan içeri gelince geç geldiği için çocuğun kafasına odun vurdu. Çocuk olduğu yere düştü ve yerinden kalkamadı.

Mahalle Bakkalı Hayrettin Aydın

Çocuk bakkala gelip etrafa bakıyordu. Ne istiyorsun diye sorar sormaz babası gelip onun kulağından tuttu sen niye benden habersiz geldin diye sordu.

Mahalle Muhtarı Nevzat Cebeci

Şiar’ın Hami tarafından bakkala izinsiz gittiği için şiddet uyguladığını duydum. Bende Hami ile konuştum. Eşine ve çocuklarına şiddet uygularsan şikayet ederim dedim. Hami, sürekli çocuklarına ve eşine şiddet uyguluyordu. Bir gece ansızın çekip gittiler. Şiar’ın biz burada öldürüldüğünü düşünüyoruz. Daha sonra da yangında öldürüldü dedi.

Sakarya Kocaali’de ki Mahallenin Muhtarı Erson Akkuş Yangın Günü Yaşananları Anlattı

Sahurdan sonra 04.15 de siren sesini duyarak yangın yerine gittik. Ben gittiğimde itfaiye henüz yangın yerine ulaşmıştı. Hami bize içerde çocuk var diye bağırdığında anneden ziyade Hami daha çok ağlıyordu. Çocuk var ama hangi odada olduğunu bilmiyorlardı. Eğer söyleselerdi biz itfaiye ekibiyle beraber oraya doğru hareket ederdik. İtfaiye eri arkadaş cesedi bulduğunu söyledi. Şiar’ın etrafındaki külleri temizledim. Eminim ki sağ ayak bileği ayakla beraber yoktu. Elektrikli soba çocuğun yattığı yere 40 cm yakındı. Bir soba bu kadar yakın olmaz. Yangını görmemeleri kesinlikle mümkün değil. Bana göre yangına müdahaleye geç kalınmıştı. Evler birbirine çok yakın, yangının fark edilmemesi mümkün değil. Mahalle sakinleri tarafından Hami’nin çocuklara işkence yaptığını duymuştum.

Hami’nin Annesi Emine Kıcı

Ben o gece sobaya odunu attım, daha sonra bağırış çığırış duydum. Ev yanıyor dediler. Şiar o gün bizim evden çıkarak yan eve geçtiler. Biz Gülizar’ı ve çocuklarını tanımıyorduk. Hami birden getirdi. Gülizar’ın ilgisizliği ve dikkatsizliği yüzünden çocuklar daha önce de yanacaktı. Ben yetiştim. Gülizar bana çocukların öleceğine dair rüyalardan bana da bahsederdi. Millet, çocuğun daha önce öldüğünü söyledi. Ama benim bildiğim asla öyle bir şey yok. Herkes çocukları dövüyor diyorlar. Fakat benim yanımda asla çocukları dövemezler. Ben kabul etmem.

Hami’nin Kardeşi Yasin Kıcı

Ben arabayı çıkarmaya gitmiştim. Daha sonra bağırışları duydum. Gülizar’ın gördüğü rüyaların hepsinden haberdardım. Dedi.

İsmini Vermek İstemeyen İzleyici

Gülizar Hanım, çocukları Lunaparka bırakarak gidip çay bahçesine oturuyordu. Yanına her daim başka adamlar gelip gidiyordu.  Yanına giden bir arkadaşımıza, ben kötü işlerle uğraşıyorum diyordu.

Şiar Kılıç’a ne oldu? Müge Anlı İle Tatlı Sert Ekibi dur durak bilmeden araştırmalarına devam ediyor.

Editör: TE Bilişim