Geçen hafta program boyunca gündemde olan Zeynep Ergül'ün hikayesini sizler için anlatmak istiyoruz.  

Zeynep Ergül, Müge Anlı İle Tatlı Sert Programına kızının evden kaçtığını belirterek kızının eve dönmesi için, Müge Anlı'nın onu bulması için programa katıldı. Programa telefonla bağlanan Zeynep Ergül'ün kızı eve geri dönmek istemediğini, annesinin kızını evine koymadığını belirtti. Fakat ortaya yeni gelişmeler çıktı. 

Aylar önce kaybolan ve öldüğü düşünülen Mehmet Elbay, Gaziantep de kaybolmuştu. Zeynep Ergül'ün kardeşi Cahit Ergül de Müge Anlı İle Tatlı Sert programına katılarak bazı iddialarda bulunmuştu. Peki olay Zeynep Ergül'e nasıl geldi?

Zeynep Ergül'ün eşi Ercan, bahçesinde yetiştirdiği otlar nedeniyle cezaevinde. Bazı iddialara göre Ercan'ı aylar öncesinden Cahit Ergül bıçakladı. Cahit Ergül ile arası kötü olan Zeynep Ergül, otobüste, cezaevinde, komşularına ve tanımadığı kişilere Cahit Ergül hakkında bazı sözler söylemiş. 

"Müge Anlı'ya gidip senin onu öldürdüğünü söyleyeceğim" demiş. Cahit Ergül'e Müge Anlı bunu sorduğunda, Cahit Ergül oldukça soğuk kanlı davranarak kendisinin haberi olmadığını ve Zeynep Ergül'ün akli dengesinin yerinde olmadığını ve dilencilik yaptığını söylemiştir. 

Fitre ve zekatla evi yaptırdığını iddia eden Zeynep Ergül'ün evi oldukça büyük bir bağ evi şeklinde. Fitre ve Zekatlarla yapılan evin böyle olmayacağını söyleyen Müge Anlı'ya sürekli üzerine geldiğini söyleyen ve kendi suçunu bastırmak için karşıyı suçlayan Zeynep Ergül, Cuma günü cinayet zanlısı olarak evinde oturduğu yerde jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere göz altına alındı. 

Mehmet Elbay Cinayeti!

Aylar öncesinden ölen Mehmet Elbay'ın cesedinin su kuyusuna atılarak üzerine asit döküldü iddiaları kızı Büşra'yı oldukça sinirlendirdi. Büşra, cinayet canlısı Zeynep Ergül'ün sürekli bir şeyler bildiğini iddia etmiş ve üzerine gitmiştir. Zeynep Ergül sürekli hasta olduğunu ve felçli olduğunu belirtse de yapılan araştırmalar sonucu ve doktor kontrolü sonucu Zeynep Ergül'ün hiç bir hastalığı olmadığı yalnızca kendini hasta gibi hissettiğini ve suçların üzerine gelmemesi için insanlara öyle aktarıldığı tespit edilmiştir.

İfadesi alınmak üzere Jandarma tarafından alınan Zeynep Ergül'ün son durumu hakkında yeni gelişmeler olduğu takdirde size bilgi vermeye devam edeceğiz. 

Editör: TE Bilişim