Kendimizi korkutmak adına film izlemeyi tercih ediyoruz. Aslında değişik bir durum olsa dahi bazılarımız bunun bağımlısı olmuş durumda. 2000 li yılların başında korku filmi sektörünün içerisinde işkence teması ön plana çıkıyordu. Son 5 yıla baktığımızda ise korku film sektörünü tamamen cinli perili filmler ele geçirmiş durumda. Biz sizler için Son 10 Yılın En İyi Korku Filmleri Listesini hazırladık. Siz de filmler arasında seçiminizi yaparak izlemediğiniz filmleri izleyebilirsiniz.

Son 10 Yılın En İyi Korku Filmleri

Birbirinden gizemli, doğaüstü ögeleri bünyesinde bulunduran filmler her ne kadar eskide kalsa da sıklıkla tercih edilmektedir. Size Geçmişten günümüze gelen hala tercih edilen en iyi korku filmlerinden bahsetmek istiyorum.

Annabelle (2014)

Annabelle filmi 2014 yılında piyasaya çıkmış olsa da hala izlenen filmler arasında yer almakta. Filmin içerisine bulunan Mia, yaşadığı evin bodrum katında sesler duymasıyla macerası başlıyor. Acaba bodrum da bizi neler bekliyor? Hepimiz filmi izlediğimizde göreceğiz. Sizleri maceradan maceraya sürükleyecek olan bu filmi mutlaka izlemelisiniz.

Mezar Buluşmaları 2 (2012)

2012 yılında piyasaya çıkarılmış olan Mezar Buluşmaları 2 filmi, akıl hastanesinde yaşanan olayları konu edinmektedir. Oldukça korkunç olan bu filmde karakterler bilinen kişilerden oluşsa da biz hiç bu kısımdan bahsetmeyelim.

Anne (2013)

Anne yani bilinen adıyla Mama filmi 2013 yılına damgasını vurmuş bir film. Son zamanların en korkunç karakterlerinden birini yansıtan bu filmi sakın gece izlemeyin. Gece izlediğiniz takdirde sabaha kadar uyumayabilirsiniz.

Kötü Ruh (2013)

The Evil Dead olarak bilinen Kötü Ruh filmi 2013 yılında piyasaya çıkmıştır. Film korkunç olduğu kadar da oldukça iğrenç bir film. Midesi kaldırmayan kişiler bu filmi izlemesin. Korku filmi izleyeceksiniz diye sağlığınızı düşünmemezlik etmeyin.

Siyahlı Kadın (2012)

Eski usul olan bir hayalet filmi olsa da yine de kendini kurtarmış durumda. 2012 yılında vizyona girmiş olan Siyahlı Kadın filmi hala günümüzde bile tercih edilmeye devam etmekte. Sizin boş zamanınızı verimli olarak geçirmenizi sağlayan film oldukça ilgi çekici.

Bazı filmleri sizler için listeledik. Siz de bu filmler arasından seçiminizi yaparak izleyebilirsiniz. Eğer yukarıda listelediğimiz filmler arasından izlediğiniz varsa yorum kısmından bize bildirebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim