2021 yılına bomba gibi başlayan Survivor yarışması yine sevenlerini ekranlara bağlamayı başardı en son yayınlanan bölümünde yarışmacılar ödül oyunu için karşı karşıya geldiler. Yeni yarışmacıların eklendiği Survivor' da bir yarışmacı Acun Ilıcalı’ nın gözbebeği oldu resmen. Yarışmacının yeteneği ve performansı herkesi etkiledi.

Ocak ayının başlarında yayına başlatan yarışmaya 2 şer yarışmacı daha eklendi. Bu hafta ödül bölümü için yarışan yarışmacıları Acun Ilıcalı açıkladı. Ünlülerde Sergen ve Bahar ünlüler takımı için Baran ve Duygu gönüllüler takımında yer aldı.

YARIŞMAYA BOMBA GİBİ GELİP HERKESİ ETKİLEDİ

Ödül oyunu için dişe diş yarışan Survivor yarışmacılarından bir isi var ki herkesin gözbebeği oldu. Adaya yeni gelen yarışmacı Sergen’ in performansı herkesi etkiledi. Sergen daha adadaki ilk günlerinde Acun Ilıcalı' nın beğenisini kazandı. Yarışmaya ilk geldiği günden bütün dikkatleri üzerine çekti. Setven ile karşı karşıya gelen Sergen Setven' i yendi. Acun Ilıcalı Sergen için inananın daha önce hiç karşılaşmadım böylesi ile Survivor tarihinde bir ilk diyerek açıkladı. Sergen 1. oldu.

YARIŞMAYA YENİ GELİP BÜTÜN BEĞENILERI ALAN SERGEN KİM?

1998 yılında Balıkesir' de dünyaya geldi ve üniversite eğitimini Beden Eğitimi okuyarak tamamladı. Fitness eğitmenliği ve modellik yapmaktadır.

Ayrıca gönüllüler takımı yarışmacısı Duygu yayınlanan yeni fragmana göre sakatlanmış görünüyor.

Editör: TE Bilişim