Ada Masalı dizisi hem konusu hem de oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Özellikle dizide adı geçen Kırlangıç Adası ve Sığacık’ın nerede? Büyülü atmosferde çekilen dizinin çekim yerlerini araştıran seyirciler için araştırma yaptık. Peki, Ada Masalı Nerede Çekiliyor?

Star’ın yeni dizisi Ada Masalı, ilk bölümüyle seyircileri etkilemeyi başardı. İşindi başarılı olan ve kendi ışığıyla herkesi etkileyen Haziran ile yakışıklılığı ve yardımseverliği ile bilinen Poyraz’ın Kırlangıç Adası’nda başlayan hikayelerini seyirciyle buluşturan dizi, sıcacık atmosferi ve karakterleriyle seyirciden tam not almayı başardı.

Ada Masalı Nerede Çekiliyor?

Ada Masalı dizisi İzmir’in Sığacık ilçesinde çekiliyor. Dizinin tanıtımında adı geçen Kırlangıç Adası Yunanistan’a bağlı adalardan biri olarak bilinmektedir. Kırlangıç Adası Yunanistan’ın Teselya bölgesinde bulunan bir ada, şehir ve belediyedir. Ada, Ege Denizinde bulunan Şeytan Adalarından biridir. Sığacık da İzmir’in Seferihisar ilçesine bağlı bir mahalledir. 1522 Yılında inşa edilmiş bir Osmanlı Kalesi olan Sığacık Kalesi ve Teos antik kenti sınırları içerisinde bulunuyor.