Son zamanların en çok izlenilen dizileri arasında yer almayı başaran Akıncı dizisinde rol alan karakterler her daim merak konusu olmuştur. ATV ekranlarında yayınlanan Akıncı dizisinin kadrosuna Güneş karakteriyle dahil olan oyuncu kimdir? Akıncı Güneş Kimdir? Akıncı Güneş Karakterini Kim Canlandırıyor?

Her Cuma akşamı ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Akıncı dizisi yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Dizinin kadrosuna yeni katılan isim en son İstanbullu Gelin dizisinde karşımıza çıkmıştı. Peki, Akıncı dizisine katılan Güneş karakteri kimdir? Güneş karakterini kim canlandırıyor? Akıncı dizisi hayranları tarafından dizide rol alan oyuncular merak edilmektedir. Biz de sizlerin merakını gidermek için bazı araştırmalar yaptık.

Akıncı Güneş Kimdir?

Akıncı Güneş karakteri dizide Komiser Yardımcısı Güneş Erden’i canlandırıyor. Neşeli, güler yüzlü ve problemleri çözme konusunda iyi bir zekaya sahip olan Güneş karakteri kısa sürede Kemal ve ekibiyle pek çok olayın aydınlanmasında önemli rol oynayacak gibi gözüküyor. Polis akademisini birincilikle bitirmiş olan Güneş Erden, 5 yıl Güneydoğu Anadolu Bölgesinde görev yapmış bir polistir. Kemal Müdür’ün en çok güvendiği ekip arkadaşları arasına katılacak olan Güneş Erden; Yücel Komiser’in hayata veda etmesinde sonra emniyet kadrosunda yer alan oyuncular daha da büyümüş olacak.

Akıncı Güneş Karakterini Kim Canlandırıyor?

Akıncı Güneş karakterini İstanbullu Gelin adlı diziyle tanıdığımız Hira Koyuncu canlandırmaktadır. Hira Koyuncu 1995 yılında Yalova da dünyaya gelmiştir. Kadir Has Üniversitesinden mezun olan güzel oyuncu ilk kez 2012 yılında Adını Feriha Koydum dizisinde oyunculuğa adım attı. Birçok dizide rol alan Hira Koyuncuoğlu Dizileri arasında Adını Feriha Koydum, O Hayat Benim, İstanbullu Gelin gibi diziler bulunmaktadır.

Hira Koyuncuoğlu Akıncı dizisinde komiser rolünü canlandırdığı için maceradan maceraya atılacak gibi görünüyor. Akıncı yeni bölümü dün akşam ATV ekranlarında yayınlandı. Dizinin özetini siz de site üzerinden izleyerek dizide neler yaşandığını siz de kolaylıkla öğrenerek siz de kaçırdığınız bölümde neler yaşandığını göreceksiniz. Şimdiden hepinize bol keyifli seyirler dileriz.

Editör: TE Bilişim