Star TV ekranının yeni dizilerinden olan oyuncaları ve senaryosu ile izleyicinin dikkatini çeken Akrep dizisi için final tarihi açıklandı... Ayrıca çıkan final söylemleri sebebiyle dizinin ne zaman final yapılacağı merak edilenler arasında. Reytinglerde beklenen hedefe ulaşmazsa final tarihi az çok belli gibi duruyor. Akrep dizisinin final tarihi ve dizi hakkında detaylar.

Star TV' nin yeni dizisi Akrep ekranlara geldiği günden beri izleyici tarafından merak ediliyor.

Ne zaman final yapacağı, konusu oyuncu kadrosu...

İlk bölümde oyuncuların rol verdiği karakterler ilgi uyandırdı. Şimdi ise dizinin final zamanı geldi mi? Ne zaman final yapacak? Soruları çok  soruluyor.

Ayrıca erken final yaparlarsa sebebi reyting sonuçları olacaktır.

 

Akrep Dizisi Final Tarihi! Ne Zaman?

Akrep dizisinin final tarihi için pek çok tarih ve görüş belirtiliyor. Hatta sosyal medyada bunun üzerine bir çok yorum ve tahmin açıklamaları geliyor. Bölümler birikimli şekilde çekildi ve reytingler tutmaması durumunda çekilen bölümlerinde ekranlara aktarılması sonrasında final yapacağı tahmin ediliyor. Fakat reytinglerde başarı elde etmeleri durumumda en az 1 sezon devam eder.

Peki Ama Akrep Dizisi Kaç Bölüm Sonra Final Yapar?

Akrep dizisinin be zaman  final yapacağı henüz kesin olarak belli değil. Fakat dizinin tahmini 13 bölüm sonrasında final yapması uygun olacaktır. O da reytinglerde başarı elde edemeyip final kararı alınır ise. Buda bir kaç ay sürer gibi. Şuan ellerinde çekimi gerçekleşmiş yayınlanacak bölümler mevcut. İzleyici tarafından dizinin sevilmesi ve reytinglerde başarı elde edilmesi durumunda dizi devam edecektir. Başarılı oyuncu kadrosuna ile izleyicide ilgi uyandırdıklarını da belirtmek gerekir.

Akrep Dizisinin Başrol  Oyuncuları Kimler?

  • Demet Akbağ,
  • Yusuf Çim,
  • Evrim Alasya,
  • Beril Pozam

Editör: TE Bilişim