Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, 30 Mayıs Pazartesi akşamı sezon finali yapacak. Peki son bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

TRT1’in Pazartesi akşamlarına damga vuran tarihi dizisi Alparslan, haftaya 30. Bölümüyle ekranlara ara veriyor. Alparslan Büyük Selçuklu sezon finali bölümünde yaşanacak gelişmeler şimdiden büyük merak konusu. Eylül ayında ikinci sezonuyla yeniden başlayacak olan dizide Fahriye Evcen’in ayrılığı milyonları üzüyor. İşte Alparslan’ın 30. Sezon finali bölümünden detaylar!

Barış Arduç ve Fahriye Evcen ‘in başrolünü paylaştığı sevilen dizi bu hafta son bölümüyle TRT1’de izleyici ile buluşacak. Sezon finalinde Fahriye Evcen’in canlandırdığı Akça Hatun ölecek ve Evcen diziden ayrılacak.

Hikayede Akça Hatun’un yerine kim gelir merak konusu iken, milyonlarca dizi sever Alparslan Büyük Selçuklu’nun 3 ay ekrandan uzak kalmasına üzülüyor. Gelecek sezon dizide önemli değişiklikler görülecek.

Hem konu değişecek hem de yeni oyuncular kadroya girecek. Alparslan dizisi zaten gününün reyting birincisi. Bakalım gelecek sezon hangi iddialı gelişmeler yaşanacak? Öte yandan dizide Barış Arduç tek başrol isim olarak kalıyor. Sabırsızlıklar dizinin sezon finalini bekleyenler, Arduç’u seneye daha fazla ön planda görecek. Savaş sahneleri ve Akça Hatun’un vedası 30 Mayıs Pazartesi akşamı sezon finaline damga vuracak…