Pazartesi akşamları Show TV ekranlarımda yayınlanan Çukur dizisinde bütün seyirciyi şaşırtacak bir gelişme meydana geldi. Amca Cumali, Yamaç’ın  mı babası? Yaşanan bu gelişmelerin ayrıntıları haberimizin devamında yer almaktadır.

Ekranların sevilerek izlenen dizilerinden Çukur’da hiç beklenmeyen bir gelişme meydana geldi. Amca Cumali Koçavalı hakkında ki büyük gerçekler ortaya çıkıyor.

Çukur dizisinin başrollerinde Rıza Kocaoğlu, Aras Bulut İymenli, Perihan Savaş, Necip Memili, Ercan Kesal ve Müfit Kayacan yer almaktadır. Dizi 4 sezondur büyük bir heyecanla devam etmekte ve bu hafta şaşırtıcı gerçekler ortaya çıkıyor.

Bir çok kişi tarafından eleştiri yapılan dizinin bu sezonda ekranlara veda edeceği açıklandı. Fakat yeni yaşanan gelişmelerin sonrasında dizinin final tarihinde değişiklik yapıldığı öğrenildi.

Amca Cuma Koçavalı’nın sırrı

En son bölümünde Amca Cumali, Sultan’ın resmine bakarak dertlenmişti. Gerçekleşen bu sahneden sonra akıllara Amca ile Sultan arasında aşk yaşanıp yaşanmadığı geldi.

Yeni bölümde neler yaşanacak herkes tarafından büyük bir merakla beklenmektedir.

Amca Cumali’nin Sultan’a olan aşkı ortaya çıkması durumunda ortalık karışacak gibi görünüyor. Dizinin 26.bölümünüm tanıtımı bu akşam ekranlarda yerini alacak.