Annemizi Saklarken Yeni Bölüm için seyirciler tarafından araştırmalar başladı. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Annemizi Saklarken dizisi her hafta Çarşamba akşamı yayınlanmaktadır. Annemizi Saklarken Yeni Bölüm Ne Zaman? 

Annemizi Saklarken dizisinin yeni bölümü Çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Star TV yayın akışına göre Annemizi Saklarken Yeni Bölümü Her Çarşamba saat 20.00 da başlayacak. Hande Doğandemir ve Kutsi gibi oyuncuların yer aldığı dizinin 5. bölümü yayınlanacak.  

Annemizi Saklarken Yeni Bölüm Ne Zaman?  

Annemizi Saklarken Yeni Bölüm 5 Ocak 2022 akşamı saat 20.00 de yayınlandı. Annemizi Saklarken Son Bölüm hemen herkes tarafından merak edilmektedir. Yılbaşından sonraki yayınlanan ilk dizilerden olan Annemizi Saklarken dizisinde yaşanacak olaylar hemen herkesin ilgisini çekmeyi başardı.  

Annemizi Saklarken 5. Bölüm Özeti  

Annemizi Saklarken 5. Bölüm Özeti dizinin hayranları tarafından araştırılmaktadır. Handan’ın elinde olan evlilik cüzdanı Dündar’ı ilelebet ona bağlayacak. Derya, Handan’ın kocasına ondan bahsetmediğini öğrenince bir ikilemin içine girer. Bora da artık her şeyi bilen ve her an hayatını mahvedecek bombadan farksızdır. Derya da Bora ile annesi arasında sıkışıp kalır. Hem, zengin koca uğruna evlatlarını bırakarak kaçan bir kadına kim saygı duyar ki?  

Editör: TE Bilişim