Aşk Mantık İntikam Çağla Kimdir? Gerçek adı nedir? Aşk Mantık İntikam dizisi yaz aylarında seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Yayınlanan ilk dört bölümüyle şimdiden takip edilen Aşk Mantık İntikam Oyuncuları ve karakterleri merak ediliyor. Özellikle dizinin takipçileri başrol oyuncusu Çağla kimdir? Aşk Mantık İntikam Çağla Kimdir? Aşk Mantık İntikam Gerçek Adı Nedir? 

Yayınlandığı ilk dört bölümüyle seyirciden tam not almayı başardı. Dizide büyük bir ilgiyle takip edilen ünlü oyuncu kimdir?

Aşk Mantık İntikam Çağla Kimdir?

Aşk Mantık İntikam Çağla oldukça güzel, karizmatik, iyi kalpli, duygusal bir kızdır. Oldukça iyi okullarda eğitim almış olan Çağla, iyi bir terbiye ve Adiloş’tan bolca sevgi almıştır. Hem trendleri hem de modayı takip eden Çağla, iş hayatında başarılıdır ve zekidir. Zengin ya da güçlü olduğu için kimseyi ezmeyi düşünmez. Çağla’nın dışarıdan soğuk bir kişilik gibi görünmesine sebep olan istemeden de olsa insanlarla arasına koyduğu mesafedir. Aslında oldukça kırılgan bir yapısı olan Aşk Mantık İntikam Çağla karakterini Melisa Döngel canlandırmaktadır.

Melisa Döngel Kimdir?

18 Eylül 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Melisa Döngel, ilk oyunculuk deneyimini, 2016 yılında Hangimiz Sevmedik dizisinde Sevtap karakterini canlandırdı. Yine aynı tarihte rol aldığı Arka Sokaklar dizisinde Nil karakterini canlandırdı. 2018 yılında FOX’ta yayımlanan Bizim Hikaye dizisinde Deniz karakterini canlandırdı. 2020 yılında FOX’ta yayımlanmaya başlayan Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren Başar karakterine hayat vermiştir.