Ay Yapım imzalı ‘Üç Kuruş’ dizisi çok yakında Show TV’de başlıyor. Dizinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. İşte Üç Kuruş dizisi oyuncuları, konusu ve yayın tarihi…

Üç Kuruş Konusu

"Dikkat! Bu bir soygundur!" sloganının geçtiği tanıtımda bir cinayet ve soygun konu edilecek. Seri katil İrfan'ın işlediği cinayetle başlayan dizide, İrfan kurbanının üzerine 3 kuruş atıyor. Sonrasında polis teşkilatı kumarhane işletmecisi Kartal'ı yakalayacak. Kartal ile İrfan'ın bağlantısı dizinin ana konusu olacak.

Üç Kuruş Oyuncuları

Bugün Ay Yapım, iki oyuncuyu netleştirdi. Başrolde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç kesin olarak yer alacak. Uraz Kaygılaroğlu, kumarhane işletmecisi Kartal’a hayat verecek. Ekin Koç ise başkomiser Efe K. adlı karaktere hayat verecek. Henüz İrfan karakterinin kim olacağı kesinleşmedi. İddiaya göre dizinin kadın başrol oyuncusu ise geçen sezon Yasak Elma’da ayrılan Nesrin Cavadzade olacak.

Üç Kuruş Ne Zaman Başlıyor?

İçerde ve Çukur'dan sonra serinin son dizisi Üç Kuruş yakında başlıyor. Ay Yapım resmi sosyal medya hesaplarından detayları paylaştı. Dizinin Ekim ayında başlayacağı söylendi. Üç Kuruş, Ekim ayından itibaren her Pazartesi saat 20.00'de Show TV'de ekranlara gelecek.

Editör: TE Bilişim