TRT ekranlarının sevilen dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde rol alan Oruç Reis Öldü Mü? Oruç Reis Ne Zaman Öldü? Oruç Reis Barbaroslar’dan ayrıldı mı? Hemen her bölümü kesintisiz izlenen Barbaroslar Oruç Reis öldü mü? Barbaroslar Oruç Reis Ne Zaman Öldü? Soruları dizinin hayranları tarafından araştırılmaya başlandı.
TRT 1 ekranlarının merak içerisinde araştırılan dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı bölümünde Oruç Reis ölüyor mu? Her Perşembe akşamı yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Son Bölüm de yaşananlar merak edilmeye başlandı. TRT’nin araştırılan dizilerinden olan Barbaroslar yeni bölümleriyle araştırılmaktadır. Barbaroslar son bölümde Oruç Reis’in öldüğü görülmektedir. Barbaroslar Oruç Reis Ölüyor Mu? Barbaroslar Oruç Reis Gerçekte ne zaman ölüyor?

Barbaroslar Oruç Reis Diziden Ayrılıyor Mu?

Barbaroslar Oruç Reis Diziden Ayrılıyor Mu? Barbaroslar 16. Bölüm de Oruç Reis yani Kızıl Sakat, Pietro’nun ortaya çıkardığı tuzaktan sonra yaralanır. Dizinin son sahnelerinde hareketsiz kalan Oruç Reis seyircinin merakını çekti. Diğer yandan yayınlanan Barbaroslar 17. Bölüm Fragmanında ise Oruç Reis’i kaybettik sözleri dikkatleri çekti. Engin Altan Düzyatan’ın canlandırdığı Oruç Reis karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı 27 ocak gün yayınlanacak bölümle karşımıza çıkacak.

Barbaroslar Oruç Reis Gerçekten Ne Zaman Öldü?

Oyuncu hakkında araştırma yapan seyirciler Oruç Reisin gerçekte ne zaman öldüğünü araştırmaya başladı. Tarihsel ve dönemsel diziler arasında yer alan Barbaroslar dizisinde rol alan Hızır Reis, Barbaros Hayreddin Paşa’nın tarihteki yeri ve yaşamı merak edilmektedir. Osmanlı İmparatorluğu döneminde ünlü denizciler arasında yer alan Kaptan-ı Derya olarak bilinen Barbaros Hayreddin Paşa, gerçek adıyla Hızır Reis, Yavuz Sultan Selim tarafından verilen isimdir. Kanuni Sultan Süleyman’ın Alman Seferi esnasında Hızır Reis, Osmanlı Donanmasının başına Kaptan-ı Derya olarak atandı.

Editör: TE Bilişim