Bergüzar Korel önceki gün Etiler’de kameralara yakalandı. Ünlü oyuncu rol aldığı Kanlı Yayın dizisi hakkında açıklamalar yaptı.

2020 Mart ayında ikinci çocuğu Han’ı dünyaya getiren Bergüzar Korel, Etiler’de bulunan bir cilt bakım merkezinden çıkarken objektiflere yakalandı. Magazin kanalına ait olan kameralarına konuşan ünlü oyuncu, kendine zaman ayırdığını söyledi.

Bergüzar Korel oğlu Han’ın abisi Ali’den daha yaramaz olduğunu söyleyerek şu ifadelere yer verdi; “ Oğlum Han çok komik bir çocuk. Hiç söz dinlemiyor. Bizim gözümüzün içine baka baka yaramazlık yapmaya devam ediyor. Ali tam tersine söz dinleyen bir çocuktu” dedi.

Üçüncü çocukta düşünüyor

Ünlü oyuncu üçüncü çocuğa da sıcak baktığını ifade eden Bergüzar Korel; “ olursa kabulümüzdür. Ben hep çok çocuklu bir aile hayali kurdum. Koşullarımız izin verdiği sürece neden olmasın” dedi.

Kanlı Yayın dizisi hakkında bilgi verdi

Dijital platform dizisi olan Kanlı Yayın dizisinde yer alacan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, dizi hakkında bilgi verdi. Bergüzar Korel “ Dijital platforma yayınlanacak olan dizi 10 bölümden oluşan kısa bir iş . Konusu dram ya da komedi değil farklı bir konu ele alınarak çekimleri yapılacak” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim