Televizyon ekranlarının sevilen sunucusu Beyazıt Öztürk’ün sevilen eğlence programı Beyaz Show Yeniden Başlayacak Mı? Beyazıt Öztürk’ten Son Açıklama Geldi!

1996 yılının Aralık ayından itibaren yayınlanmaya başlayan ve her hafta farklı dizi, film ve tiyatro oyuncularını misafir eden Beyaz Show’un Kolaj Bölümü dün akşam yayınlanmıştı. Beyaz Show severler tarafından Beyaz Show Yeniden Başlayacak Mı? Sorusu sorulmaya başlandı.

Beyaz Show Yeniden Başlayacak Mı?

1 Ocak 2021 akşamı kolaj bölümünün yayınlandığı Beyaz Show’un yeniden başlayıp başlamayacağıyla ilgili bir bilgi bulunmamaktadır. O Ses Türkiye’den sonra şimdilerde Beyazıt Öztürk, Acun Ilıcalı’nın yeni dijital yayın platformu Exxen için İbrahim Büyükak ile beraber program hazırlanıyor.

Beyazıt Öztürk’ten Son Açıklama Geldi!

Beyaz Show’un yeniden başlayıp başlamayacağı ile ilgili açıklama yapan Beyazıt Öztürk: “Teklifler var. 2 sene oldu, ben de çok özledim ve yeniden başlamak istiyorum. Ama henüz net bir durum yok. ‘Beyaz Show' seyircisiz olamaz. Program enerjisini seyirciden alıyor. Corona virüsü döneminde de o kadar kalabalığı bir arada toplamak mümkün değil. O yüzden ileride duruma göre hareket edeceğim.” dedi.

Editör: TE Bilişim