ATV ekranlarında hayranlarıyla buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisi üzücü bir haber verdi.

13 Eylül 2018 tarihinde yayın hayatına başlayan Bir Zamanlar Çukurova kısa bir zamanda reyting sıralarına adını yazdırmayı başaran bir yapım olmayı başardı. İlk olarak tek sezon olarak düşülen dizi büyük bir başarı sağlayınca dizinin devam edilmesi yönünde karar alındı.

Hünkar Yaman karakterine can veren Vahide Perçin geçtiğimiz haftalarda diziye veda etmişti. Dizide önemli bir rolü olan Hünkar Yaman’ın ölmesiyle dizideki dengeler bozularak Çukurova’yı büyük bir hüzne boğmuştu. Daha sonra diziden Vahide Perçin’in ardından Uğur Güneş’in de diziye veda etmesiyle bir üzücü haber daha yaşandı.

BU olayların ardından ATV ekranlarında yer alan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final tarihi belli oldu. Bu haberi duyan dizi hayranları çok üzüldü. Dizi 27 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanacak bölümü ile ekranlara veda edeceği söylendi, dizinin aslında tek sezondan olacağı da hatırlatıldı.

Sevilen Dizi Final Yapıyor

13 Eylül 2018 tarihinde yayın hayatına başlayan Bir Zamanlar Çukurova kısa bir zamanda reyting sıralarına adını yazdırmayı başaran bir yapım olmayı başardı. İlk olarak tek sezon olarak düşülen dizi büyük bir başarı sağlayınca dizinin devam edilmesi yönünde karar alındı. Dizinin uzun zamandan bu yana yayınlanması ve artık istenilen izleyici kitlesine ulaşılamamsı sebepleriyle dizi yakın zaman içerisinde final yapacağı öğrenildi. Diziyi aralıksız olarak izlemekte olan izleyiciler ise 1 sezon daha dizinin uzatılabileceğini savunuyor.