Ünlü oyuncu ve sevilen yetenek Burcu Biricik, Youtube'da bulunduğu bir programda ilgi çekecek açıklamalarda bulunarak küfür etmeyi çok sevdiğini belirtti. Biricik, "Küfür etmekteyim ne yalan söyleyeyim, seviyorum da. Enerjisi beni mutlu ediyor. Zamanlaması oldukça mühim. Haddini bilmeden, kime ne diyeceğini iyi bir şekilde bilmek çok önemli. Kuralları bulunuyor, uyman durumunda yapıştır gitsin." dedi

Ünlü oyuncu Youtube'da uzun bir süreden bu yana yayınlanmakta olan 'İbrahim Selim İle Bu Gece' isimli programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Özel hayatıyla alakalı olarak çarpıcı şeyler söyledi.

Estetik Yaptırdı mı?

Estetik ile ilgili konuşan yıldız oyuncu, "31 yaşında olmama rağmen olduğumdan kendimi çok daha fazla yaşlı hissetmekteyim. Bunun sebebi olarak bir süredir makyaj yapmamam ve pijamalarımla gezmem olabilir. Kendime hiçbir zaman estetik yaptırmadım. Botoks yaptırdığım oldu. Makyajsız gezmem benim kendimi yaşlı hissetmemin sebebi olarak düşünüyorum" dedi. Ayrıca yapmış olduğu açıklamada “Şu sıralar da gözkapağıma fazlasıyla takıntılıyım. Kimse tarafından uyarılmadım. Kendimi TV de görünce bir anda fark ettim ve uğraşmaya başladım” dedi.

Salgın döneminde kendisini çok fazla yemeğe verdiğini ve bunun sebebinin ev içerisinde yemek yemekten başka bir faaliyetinin bulunmamasına verdiğini de açıkladı. Yemek yemek ve bir şeyler içmekten başka evde ne yapılabilir ki diyerek içerisinde bulunduğu durumun normal olduğunu söyledi.

Biricik, "Küfür etmekteyim ne yalan söyleyeyim, seviyorum da. Enerjisi beni mutlu ediyor. Zamanlaması oldukça mühim. Haddini bilmeden, kime ne diyeceğini iyi bir şekilde bilmek çok önemli. Kuralları bulunuyor, uyman durumunda yapıştır gitsin." dedi

Ünlü oyuncu programda şu şekilde devam etti;:

Patavatsızlık noktasında sayılabilecek kadar konuşkanım. Arkadaşlarımı sürekli olarak kontrol altında tutmaya çalışırım.

Tuvalet kağıtlarına ayrıca da takıntılıyım. Mutlaka tuvalet kağıtları dışa dönük bir şekilde olmalı. Misafirlikte bile görmem durumunda düzeltirim.

“Uzak Doğu’ ziyaretlerimin birisinde da kurbağa yemiştim fakat kesinlikle tadını beğenmedim” şeklinde samimi açıklamalarda bulundu. Program hayranları tarafından ilgiyle takip edilerek sosyal medyada konuşulan konular arasına girdi. Hayranları ünlü oyuncuyu yakından tanımış oldu.