Yeşil Çam: Bir sinema hayvanı adlı yeni dizinin tanıtım fragmanı ekranlara geldi. Dizi be zaman başlayacak büyük merak konusu. Dizinin içeriği, konusu, oyuncu kadrosu çok araştırmaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda güçlü isimler bulunuyor. Hangi kanalda yer alacak? Dizi ne zaman yayın hayatına başlayacak?

Dizi Blu TV’ de yer alacak. Baş rollerinde Çağatay Ulusoy’ un rol aldı ve yanında Selin Şekerci ve Afra Saraçoğlu yer almaktadır. Büyük merak konusu olan dizinin adının Yeşilçam: Bir sinema hayvanı olduğu biliniyor. Dizinin ne zaman yayın hayatına geçeceği tam olarak bilinmemekle birlikte dizi Blu TV ekranlarında yayınlanacak.

Yeşil Çam sinemalarının en zirve dönemlerini sahneleyecekleri dizide Çağtay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci rol almaktadır. Dizinin içeriği bir Yeşilçam sanatçısının hayat mücadelesi ve yaşantısını konu edinmektir. Dizide Çağatay Ulusoy yeşil çam sinemalarına ömrünü adamış Semih Ateş’in hayatına rol verecek. Semih Ateş’ in yeşil çam zamanı çalışmaları mücadelesi ve çevresinde yaşanan olaylar ekranlara getiriliyor.

Dizi Blu TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

Tanıtım fragmanının yayınlanması ile Çağatay Ulusoy’ ı gören hayranları büyük bir heyecan içerisine girdiler. Dizi dijital kanallardan olan Blu TV’ de izleyici ile buluşacak. Dizinin ne zaman yayınlanmaya başlayacağı ile ilgili net bir bilgi bulunmamaktadır.

Kadrosu ve başarılı oyuncu ekibi ile dizi daha başlamadan bütün dikkatleri üzerine çekti. Yeşilçam: Bir sinema hayvanı adlı yeni yayına girecek dizide Selin Şekerci, Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy rol alacaktır.

Dizide Tülin Saygı’ nın hayatına yer verilecek ve dizide Tülin Saygı’ yı Afra Saraçoğlu canlandıracak. Ünlü olmaya çalışan hem çok güzel hem de genç kadın rolüne hayat verecek.

Dizide Mine Cansu’ nun hayatına da yer verilecek ve Mine Cansu’ yı Selin Şekerci canlandıracak.

Dizinin oldukça büyük bir ses getirmesi bekleniyor. Bu zamana kadar oynamış olduğu tüm dizilerde oldukça büyük bir başarı yakalamayı başarmış olan oyuncunun bu dizide de oldukça iyi bir iş ortaya koyması bekleniyor. Ünlü oyuncunun hayranları dizinin başlayacağı tarihi iple çekiyor. Dizi Blu TV’ de yer alacak. Baş rollerinde Çağatay Ulusoy’ un rol aldı ve yanında Selin Şekerci ve Afra Saraçoğlu yer almaktadır. Büyük merak konusu olan dizinin adının Yeşilçam: Bir sinema hayvanı olduğu biliniyor. Dizinin ne zaman yayın hayatına geçeceği tam olarak bilinmemekle birlikte dizi Blu TV ekranlarında yayınlanacak.