Camdaki Kız dizisi yayımlanacağı günden itibaren izleyicilerin bir çok sorular sormasına neden oldu. Camdaki Kız dizisinin konusu nedir? Dizisinin başrollerinden olan Nalan karakterinin hikayesi nedir? Dizideki Nalan karakterini kim canlandıracaktır? Soruları arama motorlarında en çok aratılanlar arasında yer alıyor.İşte bu sorularla ilgili detaylar….

Camdaki Kız Nalan Karakteri Kimdir?

Camdaki Kız ilk bölümüyle 8 Nisan 2021 yılında sevenleriyle ekranlarda buluştu. Dizinin dram türünde olması nedeniyle Nalan karakterinin tam olarak neler yaşadığı, nasıl bir hayat hikayesinin olduğu merak konusu oldu. Dizideki kadın başrol oyuncu olan Nalan; güzelliğiyle dikkat çekmesinin yanında iyi kalbi sıcakkanlılığı ve sağlam karakteriyle de sevenlerin ilgi odağı olmayı başardı. Nalan karakteri maddi durum açısından doğumundan yetişkin bir kız olana kadar hiç zorluk çekmeyen bir genç karakterdir. Varlık içinde yaşamını sürdürüp ailesinin tek çocuğu olarak dünyaya geldi. Ailesi eğitimli, kültürlü ve saygın aileler olması nedeniyle kızlarının yetişmesinde de tüm bunlara dikkat edip Nalan’ı en iyi okullarda okutarak eğitimine çok özen gösterdi. Bu nedenle de Nalan gittiği okullardan dereceler ile mezun oldu. Nalan’ın mimar olarak çalışmaya başladığı şirkette yolu otelin sahiplerinin genç ve yakışıklı oğlu olan Sedat ile kesişti ve ikili ailelerin isteği ve onayıyla da evlilik yolunda ilerledi. Ancak Nalan ve Sedat’ın geçmişi çokta aydınlık değilken ilk başlarda beraber aydınlığa yürüyecek olan çifti daha sonraları büyük karanlıklar bekliyor. Bu karanlık ve şeffaf olmayan yollardan ilki de Nalan’ın aslında anne ve baba olarak bildiği  Feride ve Adil’in torunu olmasıdır.

Dizideki Nalan Karakterini Kim Canlandırıyor?

Camdaki Kız dizisindeki Nalan karakterini Burcu Biricik canlandırıyor. Güzelliği ve sevilen tavırlarıyla karakterin hakkını veriyor. 4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’da doğdu.2006 yılında güzellik yarışmasında Akdeniz güzeli seçildi. Lise yıllarında tiyatro alanına yönelen oyuncu profesyonel eğitim ile oyunculuk alanına yöneldi. Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünden mezun oldu ve beraberinde yine tiyatro eğitimlerine devam etti.2007 yılında ilk defa televizyonlara adımını atan Biricik daha sonralar da birçok dizi reklam filmi ve kısa filmlerde kendini gösterdi. Güzel oyuncu şuanda yine ses getiren Camdaki Kız filminin başrol karakteri Nalan’ı canlandırıyor.