Dizi dünyası ülkemiz adına çok hızlı bir yükselişe geçti, genel olarak dışardan dizi alan ülkemiz şimdilerde yut dışına dizi satıyor. Farklı konulardan birçok dizi yayın hayatına başarı ile devam ediyor. Bu dizilerden bir tanesi de çukur. 4 sezon önce yayın hayatına başladığında ikilemlere sahne olmuştu. Diziyi sevenler ve aşırı eleştiri yapanlar vardı, bu şekilde ikilem yaratan çok az dizi görmüşüzdür. Çukur eleştirilere ve aldığı cezalara rağmen sevenlerinin de desteği ile 4. Sezona geldi. Bu sene final yapacak olan dizide yaprak dökümü hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu hafta diziye veda edecek isim ise hayranlarını fazlasıyla üzeceğe benziyor.

Celasun diziye veda mı etti?

Dizide Celasun karakterini canlandıran Kubilay Aka oyunculuk performansı ile herkesi kendine haran bırakmayı başardı. Dizi başladığı günden bu yana o sevenlerinin bir numarası olarak öne çıkıyor. Bu kadar usta ismin yer aldığı bir dizide oyunculuk performansı ile öne çıkmayı başaran ünlü isim fragmanda yaralanıyordu. Herkes aynı konuyu düşünmeye başladı, Celasun diziye veda mı edecek? Kubilay Aka hayranlarını üzecek haber geldi, Celasun karakteri diziye veda ediyor. Dizi bu sezon ile birlikte final yapacak ve sevilen isimlerin tek tek diziden ayrıldığını görüyoruz, Celasun karakterinin de diziye veda etmesi sıradaki isim kim olacak diye düşündürmeye başladı. Sırada ki isim eğer bir sürpriz olmasa Cumali Koçovalı olacak.

Celasun neden ayrıldı?

Celasun karakterinin diziye veda etmesi sevenleri için neden sorusunu akıllara getirdi. Ünlü oyuncunun diziye veda etmesi tamamen senaryo gereği olacak, gen sanatçı dizide yarattığı etki ile insanları bu hafta ekranlara kilitleyeceğe benziyor. Diziden ayrılması ile birlikte yine aynı kanalda başka bir dizide başrol olarak başlayacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bu akşam yayınlanacak olan dizinin nasıl bir senaryo ile geleceğini göreceğiz zira amca ve yamaç arasında ipler kopalı çok olmuştu.

Kubilay Aka kimdir?

Diziden ayrılması ile birlikte genç oyuncunun yaşamı da merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu henüz 25 yaşında ve İstanbul’da doğmuş kendisi oyunculuk üzerine okul okumamış, oyunculuk eğitimini daha sonradan almıştır. Vatanım sensin dizisi ile göze çarpan yakışıklı oyuncu daha sonrasında bir filimde oynamıştır. Asıl ünü ona çukur dizisi vermiştir, çok ünlü isimler içinde hem kendini geliştiren hem de göz önünde bulunan oyuncu oynadığı aşk 101 adlı dizi ile de sevenlerini mest etmeyi başarmıştır. Onu daha birçok yapım içinde göreceğimizden şüphemiz yoktur.

Editör: TE Bilişim