İç işleri Bakanı Süleyman Soylu'nun lanet dizi olarak nitelendirdiği çukur dizisinde ilginç sahneler ekrana geldi. İç İşleri Bakanlığı Süleyman Soylu bir konuşmasında lanet bir dizi var ekranlara gelen Çukur dizisi şeklinde yapmış olduğu açıklamalar ile dizi ile ilgili tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Sonrasında dizi ile ilgili eleştirilerde bulundu ve gençlere kötü örnek teşkil eden bir dizi olduğunu belirtti.

Vartolu Sadettin isimli karakterin bir çatışma esnasında “Duydum ki ateş ediyorsunuz ettirmem. Çocukların ve gençlerin ruh sağlığı ile oynuyorsunuz oynattırmam. Burada sadece ben ateş ederim ben.“ şeklinde gerçekleşen replik ile birlikte dizi içerisinde küçük bir tepki gösterildiği görüldü. Sahnede  Hababam Sınıfı sinama filminin unutulmayan sahnesinden esinlenerek ortaya konulduğuna gözlerden kaçmamaktadır. Böylece dizi espirili bir dil ile birlikte konu ile ilgili tavrını ortaya koymuş oldu. 

Soylu Lanet Dizi Demişti

İç işleri Bakanı Süleyman Soylu'nun lanet dizi olarak kısa bir süre önce değerlendirdiği dizi ile igili bir takım gelişmeler olmuştu. Bakanın tepkisine duyarsız kalmayan yapımcılar dizi içerisinde kötü örnek olacak bir takım sahnelerin azaltılması kararı aldılar. Önceki sezonlarla kıyaslandığında daha az şiddet sahneleri olduğu görülen dizi içerisinde gençlere iyi bir şekilde örnek olabilmek adına bir takım suçlarla da mücadele ettikleri görülüyor. Yapımcılar adı geçen sahne ile ilgili her hangi bir açıklama da bulunmadı. Sahnenin cevap niteliğinde olabileceği kamuoyu tarafından değerlendrildi. 

Editör: TE Bilişim