Çukur dizisi Ay Yapım tarafından çekimlere alınmaktadır. İlk bölümünü 2017 senesinde 23 Ekim tarihinde gösterime girmiştir yönetmenliğini Sinan Öztürk yapmaktadır ve senaryosunu Damla Serim ve Gökhan Horzum kaleme almaktadır ve işlemektedirler. Konusu izlediğiniz ve bildiğiniz üzere aksiyon İstanbul şehrinde suçlarla bilinen bir mahalle olarak bilinmektedir. Çukur mahallesinin idaresini, kontrollerini Koçovalı ailesi tarafından yapılmaktadır. Her ne kadar suç ile iç içe olsa da ailenin almış olduğu belli başlı kurallar vardır. Mazluma, ihtiyaç sahiplerine dokunulmayacak aksine yardıma muhtaç olan her insan için el uzatacaktır. Kesinlikle uyuşturucu üretimi ve satışı yapılmayacaktır. Çekimleri tüm hızla İstanbul şehrinin Fatih ilçesi içerisinde devam etmektedir. Sezon içerisinde Fransa, Almanya, Afganistan da çekimler yapılmıştır.

Çukur

Bildiğiniz gibi Çukur dizisinin çok önemli ve kaliteli bir kadrosu bulunmaktadır. Bunların en başında elbette ki baş rol Aras Bulut İynemli vardır, Koçavalı ailesinin en küçük erkek çocuğudur ve mahallenin liderliğini yapmaktadır. Her yeni sezon içerisinde farklı rollerle kadroya dahil olan bir çok kaliteli oyuncu gelmektedir. Hız kesmeden çekimlere devam eden ve merakla beklenen yeni bölümlere yeni aksiyonlara davet açmaktadır. Yaklaşık olarak 113 bölüm çekimleri olan bu dizinin bu sezon final vereceği haberleri izleyicilerde merak konusu oldu. Çukur dizisi izleyicileri dizinin devam etmesini istemektedir.

Konuk oyuncu olarak bir teknik direktör oynayacağı iddiaları sürmektedir. Fenerbahçe kulübünün eski teknik direktörü olarak bilinen Aykut Kocaman konuk oyuncu olarak Aras Bulut İynemli’nin başrol olarak oynamış olduğu Show TV’nin sevilen Çukur dizisinde oynayacağı iddiaları sürmektedir. Başarılı teknik direktör Aykut Kocaman’ın Çukur yazılı bir pankart önünde fotoğraf paylaşarak  bu dizi içerisinde konuk oyuncu olarak oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu. Dizinin geçmiş bölümlerinde de Aykut Kocaman konu olmuştu. 89. Bölümünde Yamaç ile sohbet halinde olan dizinin Aykut karakteri, Yamaç abisine bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu dile getirir ve adının ise Aykut Kocaman’dan geldiğini dile getirmişti. Bu sahne üzerinde böyle bir fotoğraf çekinmiş olması izleyicileri bu konu  da fazlasıyla meraklandır.

Editör: TE Bilişim