Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk’ün oturduğu Show TV ekranlarında yer alan Çukur dizisi yayın hayatına devam ediyor. Son bölümlerde yaşanan olaylar herkesin kafasını karıştırmış ve seyirciler neler olduğunu anlamaya çalışıyor. Bu yaşanan olaylardaki en büyük etken dizide ileri bir tarihe gidilmesidir. Fakat dizinin yeni bölümünde öyle bir sahne yaşandı ki herkes büyük bir şok yaşadı. Yamaç, Vartoluya resmen dayak attı. Dizide neler oluyor?

Çukur dizisinin son bölümünde ekranlar resmen deprem yaşandı. Yamaç ile Vartolu ‘nun  sohbet ettikleri esnada bir anda sinirler gerildi konuşma iki düşmanın yüzleşmesine dönüştü. Yamaç ’tan Vartolu’ ya gelen hamle ise akılları Halaç pamuğuna çevirdi.

Dizi Yeni Bölümüyle Nefes Kesecek

Yamaç, Kulkan Erdenet tarafından kaçırılıp Afganistan’da bir yerde uzun süreler işkence gördükten sonra serbest bırakılıyor ve Aliço’nun bulması ile Çukura dönen Yamaç en son yayınlanan bölümünde hiç beklenmedik bir davranış sergiledi. Can ciğer olduğu Vartolu ile yürüyüş yapan ve sohbet eden Yamaç , bir hareketin karşısında sinirlerine engel olmayarak Vartolu’ ya saldırdı.  Seyirci bu yaşanan sahne karşısında neler olduğunu anlamaya çalışıyor.

Vartolu ile Yamaç arasında geçen konuşmada Vartolu “ Bu kadar zan sonra seninle ilk karşılaşmamızı böyle hayal etmemiştim “ ifadelerine yer verdi. Yamaç ise şaşkınlığına hakim olamayarak “ Sen bizim karşılaşmamızı mı hayal ettin? “ sorusuyla Vartolu’ ya yanıt verdi. Vartolu ise “ Sana bakıyorum sanki başka biriymişsin gibi, sen bana bakıyorsun sanki başka biriymişim gibi” ifadelerini kullandı ve “ Bir kere cimcikleyim mi seni” dedi ve Yamaç’ın kolunu tuttu. İşte bütün olanlar o anda yaşandı.

Kendine hakim olmayan Yamaç, Vartolu’ya saldırmaya başladı ve “ Dokunma” diye bağırmaya başladı ardından hem karnına vurmaya hem de boğazını sıkmaya başladı. Daha sonra Vartolu’nun yanına gitti ve “ Özür dilerim, çok özür dilerim” ifadelerini kullandı.

Yamaç ve Vartolu’nun arasında yaşanan bu olay milyonların yüreğini dağladı. Yaşanan olaylardan sonra Vartolu’nun “ Oğlum ne yaptılar sana “ diyerek Yamaç’ a sarılma sahnesi herkesi derinden etkiledi.

Dizi Son Derece Başka Bir Hal Aldı

Bilindiği üzere son 2 bölüm ile birlikte dizide oldukça farklı olaylar meydana gelmeye başladı. Oldukça büyük bir belayla uğraşmakta olan Koçovalılar bir anda çok farklı bir sorunla karşı karşıya kaldı. Durum böyle olunca dizi yni başlamışçasına büyük bir heyecanla devam ediyor. Yeni bölüm heyecan ile beklenirken sosyal medyada dizi ile ilgili yeni çekilen sahneler de düşmeye başladı.

Editör: TE Bilişim