Ekranların sevilerek izlenen dizisi Çukur'da Yamaç karakterine can veren Aras Bulut İynemli son zamanların en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Rol aldığı sinema filmleri ve dizilerle ismini yurt dışında da geniş bir kitleye duyuran Aras Bulut İynemli, özel yaşamıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oyuncu olan Bige Önal ile uzun zamandır mutlu bir ilişki yaşayan İynemli'nin ailesi de merak konusu oldu. Oyuncu Orçun İynemli ile kardeş olan Arars Bulut İynemli'nin annesini görenler şaşırdı. İşte yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli'nin merak edilen annesi...

Çukur dizisinin de Yamaç karakterine can veren son dönemlerin en çok konuşulan oyuncusu olan Aras Bulut İynemli, ailesi ile merak konusu oldu. Aras Bulut İynemli ve annesinin benzerliği sosyal medya platformun gündemlerine oturdu. İşte Aras Bulut İynemli ve annesi...

Aras Bulut İynemli’ nin annesi Sevtap İynemli dir.

Aras Bulut İvnemli

İymenli 25 Ağustos 1990 da İstanbul da dünyaya gözlerini açmış. Beşiktaş Anadolu Lisesin den mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümünü okumuş.

İlk olarak Patos reklamında rol alan oyuncu, başka bir reklam da İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Güney Tan’ın dikkatini çekmiş ve Öyle Bir Zaman ki dizisinin denem çekimine çekimlerine çağrılmış ve başarı göstermiş. Böylelikle dizide Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiş.

2012 senesinde çekimleri tamamlanarak 2013 Mart ayında gösterime giren Mahmut ile Meryem filminde başrol almış. Fakat İymenli’nin oyunculuğu pek çok eleştirmen tarafından beğenilmemiş.

2013 senesinde Çağan Irmak tarafından keşfedilen oyuncu Deniz Celioğlu ile ‘ Tamam mıyız’ filminde başrolde yer almış. Bu defa eleştirmenler tarafından engelli İhsan karakterine can veren Aras Bulut beğeni almış.

2013 – 2014 seneleri arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almıştır.

2016- 2017 seneleri arasında İçerde dizisinde Çağatay Ulusoy ile beraber başrolde yer almış.

2017 de ise Çukur dizisinde Yamaç Koçovalı olarak başrol karakterine can vermiştir.

Editör: TE Bilişim