TV8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 28. Bölümü merak içerisinde bekleniyor. Çağrı Bayraktar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Eylem Canpolat’ın yazdığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi sevilerek izlendi. TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir 27. Bölümde Neler Yaşandı? Sorusu sevenleri tarafından merak edildi. Biz sizlere bölümde yaşananları ve yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmayacağını anlatmak istiyoruz.

Doğduğun Ev Kaderindir 27. Bölümü yayınlandı! TV8 ekranlarında Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir saat 20.00 ekranlarında yayınlanıyor. Yapımcılığını OGM Pictures’in üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 27. Bölümde Neler Oldu?

Zeynep, Barış’a karşı hissettiklerinden korkarak hareket ediyor. Cezaevinde olan Mehdi bebeğini rahat rahat görmek için Benal ile dünya evine girer. Barış ise adını koyamadığı bir işin içerisine girer. Mehdi’nin aklının hala Zeynep’de olması Mehdi’nin içinde bulunduğu çemberi daha da daraltıp Zeynep artık ufka bakmak istemektedir. Fakat geçmişinden gelen sorunlar Zeynep’in peşini bırakmayacaktır. Mehdi’nin ailesi Mehdi’nin hapisten çıkabilmesi için şikayetini geri çekmesi konusunda Zeynep’e ısrar etmektedir. Bu baskılar altında kalan Zeynep de avukat olarak ceza kavramını ve bir kadın olarak özgürlük kavramını sorgularken Mehdi’nin ailesinden aldığı tepki kendini bambaşka bir duyguyla başbaşa bırakır. Bu duygu da vebaldir. Barışların da evlerine yeni bir soluk getiren beklenmedik misafir hayatlarını değiştirecektir. Mehdi’nin babasını öldüren Veysi’nin adamları da Mehdi’yi hapiste tuzağa düşürmeye çalışır.

Doğduğun Ev Kaderindir 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Doğduğun Ev Kaderindir 28. Bölüm Fragmanı henüz yayınlanmadı. 20 Ocak 2021 Çarşamba akşamı saat 20.00 da TV8 ekranlarında yayınlanacak olan dizinin fragmanı yayınlandığı takdirde sizlerle paylaşmaya özen göstereceğiz.

Editör: TE Bilişim