TV8 ekranlarının sevilen programı Doya Doya Moda 15 Ocak 2021 İzle! Yayınlandığı günden itibaran adından sıklıkla söz ettiren ve hemen her gün büyük rekabet içerisinde yayınlanan Doya Doya Moda 135. Bölüm İzle! Birbirinden başarılı ve iddialı erkek ve kadın yarışmacıların mücadelesinde bugün son sözler söylendi. Büyük bir heyecanla yayınlarda olacak olan Doya Doya Moda ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

Talya Prodüksüyon tarafından yapımcılığı üstlenilen Doya Doya Moda’nın bugünün bitişiyle beraber 27. Haftası da geride kaldı. Pazartesi günü başlayan macera, bugün son defa jüri tarafından verilecek puanlarla yarışmacıların kaderi belirlendi. Bir yarışmacı kolyeyi boynuna takarken diğer yarışmacı da elenecek. Diğer beş yarışmacı da programda kalmak için çalışmalarına devam edecek. Özlem Kaymaz’ın jüri koltuğunda oturduğu renkli bir gün vaat etti.

Doya Doya Moda 15 Ocak 2021 İzle!

Acun Ilıcalı’nın kanalı olan TV8’in en çok sevilen programı Doya Doya Moda’yı hemen her gün binlerce kişi izliyor. Program yayınlanmaya başladığı günden itibaren her bölümüyle ilgileri üzerine çekmeyi başardı. Doya Doya Moda Youtube Kanalı üzerinden ve TV8 kanalının internet sitesi üzerinden yayınlanan link sayesinde Doya Doya Moda 135. Bölüm İzle şansını siz de elde edebilirsiniz. Yarışmayı kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için söylediğimiz siteye girerek siz de izleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim