Doya Doya Moda programında yeni hafta heyecanı başladı. TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda, hafta içi her gün 14.15 de ekranlarda yayınlanıyor. Bugünün konsepti Yırtmaç Şıklığı olarak belirlendi. Peki, Doya Doya Moda 28 Aralık Gün Birincisi Kim Oldu? Doya Doya 28 Aralık Puan Durumu Ne Oldu?  

TV8 ekranlarında yayınlanan ve sevilen program Doya Doya Moda da yeni hafta heyecanı başladı. 25 Aralık 2020 Cuma günü yayınlanan Doya Doya Moda Son Bölüm de Kemal Doğulu ayrılacağını belirtmişti. Jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Uğurkan Erez’in oturduğu Doya Doya Moda programında 7 yarışması hafta birincisi olmak için belirli bir konsept dahilinde yaptığı kombinlerle yarışmaktadır. Doya Doya Moda 28 Aralık Gün Birincisi Kim Oldu? İşte, Doya Doya 28 Aralık Puan Durumu

Doya Doya Moda 28 Aralık Gün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda TV8 ekranlarında yayınlanan bir moda programı olarak karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz hafta yeni dijital yayın platformu olan Exxen de başlayacak bir platformda programı olduğu için Doya Doya Moda’dan ayrıldığını açıklayan Kemal Doğulu üzgün bir şekilde ayrıldı. Doya Doya Moda’nın 28 Aralık Gün Birincisi belli oldu. 

Doya Doya Moda 28 Aralık Puan Durumu

Doya Doya Moda 28 Aralık Puan Durumu aşağıdaki gibidir. Gün birincisi bugün 19 puanla Özde Hanım oldu. 

Özde: 19 puan, 

Bahar: 17 puan, 

Rabia: 17 puan, 

Sabiha: 7 puan

Ayşegül: 5 puan, 

Ceren: 5 puan, 

Editör: TE Bilişim