Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yakında 7. sezonuyla ekranlara dönüyor. EDHO bu sezon için yıldız bir isimle anlaştı. Peki o oyuncu kim? İşte detaylar!

ATV ekranlarında 6 sezondur fırtınalar estiren EDHO dizisi, bu sezona bomba gibi geliyor. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yakında başlıyor.

26 Ekim'de 7. sezonuyla ekranlara gelecek olan dizinin kadrosuna sürpriz oyuncular katılacak. Geçtiğimiz sezon önemli isimlerini kaybeden EDHO'ya bu sezon birçok ünlü oyuncu katılacak.

Uğur Yücel, Tardu Flordun, Ragıp Savaş, Levent Ülgen, Eren Vurdem, Burcu Binici, Hazım Körmükçü, Nurseli İdiz, Serdar Deniz, Yosi Mizrahi, Servet Pandur ve Alara Turan gibi isimlerden bahsedildi.

Dizi ekibi asıl bombayı patlattı. Son olarak Sefirin Kızı'nda rol alan Neslihan Atagül'ün bu sezon EDHO dizisine transfer edildiği bilgisi geldi.

Neslihan Atagül ve dizi ekibi henüz bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı. EDHO'nun çekimlerine henüz başlanmadı, ancak dizinin 26 Ekim'de yayınlanacağı iddia edildi.