Show TV ekranların da büyük ilgi ile izlenen Alev Alev dizisinde Çiçek ve İskender karakterlerine hayat veren ünlü oyuncular Berke Ergüven ve Hazar Ergüçlü ‘En popüler dizi çifti’ seçildiler.

Somera’nın yaptığı araştırmalar doğrultusunda ‘En popüler dizi çifti’ Show TV ekranlarında büyük bir ilgi ile izlenen dizisi Alev Alev dizisinde yer olan Hazar Ergüçlü’nün hayat verdiği ‘Çiçek’ ve Berker Güven’in canlandırdığı ‘İskender’ birinci oldu.

Alev Alev dizisinin konusu nedir?

Yönetmen koltuğunda  Ahmet Katıksız’ın  yer aldığı dizi ,dokunduğu bütün hayatları değiştiren alevler, bir yangının küllerinden yeşeren çiçekler… Dizide kendini bulmanın, yola devam etmenin, adalet arayışı ve gerçek aşkın hikayesi işlenmektedir.

Günlük hayatta konuşulan kadın, aile içi şiddet, adalet, güzellik gibi her an konuşulan yaşamın içindeki gerçekleri kendine has bir dille ele alan 'Alev Alev' dizisi, verdiği anlamlı mesajları ile seyircinin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Son zamanlarda birçok dizinin yayın hayatına başlamasıyla birlikte hangi çiftin dizilerde daha başarılı olduğu ile ilgili birçok spekülasyon yapıldı. Dizilerde birbirinden başarılı çiftlerin olması bu durumda hangisinin en iyi olduğu ile ilgili tam olarak bir tespitin yapılamaması  durumunu da meydana getirdi. Show TV ekranların da büyük ilgi ile izlenen Alev Alev dizisinde Çiçek ve İskender karakterlerine hayat veren ünlü oyuncular Berke Ergüven ve Hazar Ergüçlü ‘En popüler dizi çifti’ seçildiler.  Somera’nın yaptığı araştırmalar doğrultusunda ‘En popüler dizi çifti’ Show TV ekranlarında büyük bir ilgi ile izlenen dizisi Alev Alev dizisinde yer olan Hazar Ergüçlü’nün hayat verdiği ‘Çiçek’ ve Berker Güven’in canlandırdığı ‘İskender’ birinci oldu.

Editör: TE Bilişim