TRT 1 ekranlarında yeni yayın hayatına başlaması beklenen Barbaros dizisi hakkında haber beklenirken Engin Altan Düzyatan bir filme imza attı. Filmde rol alacak. Filmdeki partneri de belli oldu.

TRT 1 ekranlarına Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra ekranlara  Barbaros dizisi ile dönmeye hazırlanan Engin Altan Düzyatan, yeni bir hamle yaptı ve herkesi şaşırttı. Engin Altan Düzyatan’ın sevenleri her gün yeni dizi Barbaros hakkında bir gelişme olup olmadığını merak ederken o bir filme imza attı.

Yeni Dizi Heyecanla Bekleniyor

TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan ESFilm’in hazırladığı Barbaros dizisinin çekimlerine hazırlanan Engin Altan Düzyatan Mart ayında bir filmde rol alacak. Filmin yapımcılığına ise BKM imza atacak.

Birsen Altuntaş’ın hazırladığı haber doğrultusunda; filmin yönetmenliğini Andaç Haznedaoğlu yapacak. Engin Altan Düzyatan’a filmde Belçim Bilgin eşlik edecek.

Engin Altan Düzyatan Barbaros dizisinin çekimlerine ise Mart ayının son haftasında başlaması bekleniyor.

Diriliş Ertuğrul dizisi ile sadece ülkemizde değil birçok ülkede büyük bir hayran kitlesine sahip olan başarılı oyuncu benzer bir dizi ile tekrardan ekranlara gelmesi bekleniyor. Diriliş dizisinin bitmesi ile başlayan Kuruluş dizisinde yer almayan oyuncu izleyiciler tarafından oldukça özlenmişti. Yeni proje ile birlikte oyuncu tekrardan ekranlara gelecek.

Belçik Bilgin kim?

31 Ocak 1983 tarihinde Ankara da doğmuş. Kürt kökenli olan oyuncu Belgin baba tarafı Diyarbakır ve anne tarafının bir kısmı Mardin ve bir kısmı da Batmanlı olup çok seneler önce ailesi beraber Ankara’ya yerleşmiştir. 2001 senesinde Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. 2002 senesinde de Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü’nde okumaya başladı.  

Fakat lise dönemlerinde amatör olarak tiyatroyu deneyen Belçim Bilgin , oyuncu olmak istiyordu. Bir arkadaşının vesilesi ile Yılmaz Erdoğan ile tanıştı.  Bu olay sonrasında Sıfır Kilometre filminde rol alan Belçim okulu dondurarak Paris’e yerleşti. Daha sonra 2006 da Türkiye’ye dönen oyuncu Yılmaz Erdoğan ile evlendi. Daha sonrasında da bir çok dizi ve filmlerde rol aldı.

Editör: TE Bilişim