Erdal Beşikçioğlu, bir döneme damga vuran eski dizisi Behzat Ç için ne söyledi?

Candaş Tolga Işık’ın programına katılan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’ndan bir döneme damga vuran Behçat Ç dizisi ile ilgili şok eden sözler geldi. Programda hoş bir sohbet havası hakimdi, fakat birçok kişinin aklındaki tek soru ve genel isteği, Behzat Ç’nin bir daha çekilip çekilmeyeceğiydi. Başarılı sunucu, Erdal Beşikçioğlu’na uzun zamandır herkesin beklediği o soruyu yöneltince, bakın ünlü oyuncu ne cevap verdi?

 “Bir daha Behzat Ç.’yi izleyebilecek miyiz?”

Erdal Beşikçioğlu’nun, BluTV’de yıllar sonra tekrar başlayan bu dizide beklentisi karşılanmamış, senaryodan memnun olmayınca projeden ayrılmak istediği söylenmişti. 2010 yılında ilk kez ekranlara gelen o dönemin siyasi olaylarına değinmesi sebebiyle yayından kaldırılan fenomen dizi, 2019 yılında yoğun istek üzerine dijital platformda tekrar başlamıştı.

Behzat Ç dizisine olan büyük ilgi sonucu 4. Sezonu BluTV’de yayınlanmış, fakat bazı sorunlar nedeniyle planlar iptal edilerek 5. Sezon rafa kalkmıştı.

Candaş Tolga Işık, konuğu Erdal Beşikçioğlu’na dizinin geri dönme ihtimalini sordu ve şöyle bir yanıt aldı:

“Doğaya karşı isyan etmek istemiyorum. Behzat Ç.’yi çektiğimiz zaman 35-40 yaşlarında cevval bir delikanlıydık. Şimdi 50’leri geçtik. Yine cevvaliz, delikanlı tarafımız tartışılmaz da. Bilemiyorum. O bir ekip işiydi. O ekibin o anını yakalamak, gezegenlerin durumunu yakalamak hayli zordu. Bana nasip oldu. Bu tür şeyler her zaman her dakika gerçekleşecek işler değil. Sadece yad etmek daha mı iyi acaba? Ben de ikilemdeyim, keza Behzat çok sevdiğim bir karakter. Ercan ve Emrah’ın yazdığı kalemleri çok beğeniyorum. Paralı bir kanalda oynaması bana biraz ters geliyor. Mevzu o… Güzel ortada cevap verdim.”

Usta oyuncunun bu sözlerine karşılık, Behzat Ç.’nin yeniden çekilebileceği yorumunu yapan Candaş Tolga Işık’a Erdal Beşikçioğlu’nun yanıtı “Kısmet” oldu.

Bu sözler Behzat Ç hayranları için umut olurken, aynı zamanda umutsuzluk da barındırıyor… Peki size göre Behzat Ç. tekrar çekilmeli mi?

Editör: TE Bilişim