ATV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümleriyle sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm de yaşananlar seyircilerin merakını diziye çekmeye yetti. Alparslan’ın vurulması sebebiyle sevilen karakterin diziden ayrılacağı düşünülmektedir. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alparslan Ölecek Mi? EDHO Alparslan’ın Akıbeti Ne Olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alparslan Ölecek Mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm de yaşananlar seyircileri merak içerisinde bıraktı. Dizinin finalinde Alparslan’ın vurulması ve onun öylece yere yığılması, diziye damgasını vurdu. Diziyi seyreden kişiler tarafından sosyal medyada görüşlerini dile getirdi. Dile getirdiği görüşlerde Alparslan’ın ölmüş olabileceğinin ihtimali üzerinde durmaktadır. Hızır Çakırbeyli tarafından vurulan Alparslan’ı vurması ve peşi sıra gelenler şok etkisi yarattı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Fragmanı incelendiğinde Alparslan’ın ölmüş olma ihtimali yoğun olarak hissedilmektedir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm de Neler Yaşandı?

Eşkıya Dünyaya Hülümdar Olmaz’ın Son Bölümünde yaşananlar oldukça etkileyici. İhaneti kaldırmayan Tipi’nin Rafet’i boğmak istemesi tüm dengeleri değiştirecektir. Alparslan’ın amcası tarafından vurulması herkesi etkiledi. Ayrıca Tipi’yi öldürmek için İlyas Çakırbeyli’den masayı toplamasını talep eden Yaman Korkmaz, istediğini elde edebilecek mi? Emine Façalı, masada kardeşi Tipi’nin infazında Haşmet ve Behzat Façalı’yı sıkıştırır. Hızır Çakırbeyli’de içindeki tereddütleri geçirmek haini ortaya çıkarmak için Ceylan Çakırbeyli ile beraber plan yapar. Çakırbeyli, bu bölümde en çok darbeyi, her zaman yanlarında olan Avukat Ebru’dan alacaklardır. Avukat Ebru’nun hainliğinin öğrenilmesi üzerine işler daha da karışacaktır.

EDHO 179. Bölüm Ne Zaman?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz normalde 5 Ocak 2021 tarihinde yayınlanacaktı. Fakat yılbaşının araya girmesi sebebiyle EDHO 179. Bölüm 12 Ocak 2021 Salı günü ATV ekranlarında sevenleriyle buluşacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. Bölüm Fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Dizinin fragmanını izleyerek siz de dizi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 12 Ocak 2021 tarihinde yayınlanacak olan diziyi siz de izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=t7LzDRrx4Fc

Editör: TE Bilişim