Salı günlerinin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a katılan yeni karakterler merak edilmektedir. Dizinin son bölümüyle ekrana gelen Haşmet Faça’lının kızı Didem, seyirciler tarafından merak konusu oldu. Hızır Çakırbeyli’nin oğlu Hızır Ali ile evlilik oyunu yapan ve dobra konuşmalarıyla dikkatleri üzerine çeken EDHO Didem Kimdir? EDHO Didem Karakterini Kim Canlandırıyor?

EDHO dizisinde Didem karakteri seyircilerden tam not almayı başardı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Behzat’ın dişi versiyonu olarak karşımıza çıkan Didem, aslında saf gibi görünen fakat zeki biri. Yeni sezonda oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil eden EDHO’nun yeni oyuncusu Didem kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Didem’i Kim Oynuyor?

EDHO’da Haşmet’in kızı Behzat’ın yeğeni, Hızır Ali’nin sözlüsü konumunda olan Didem’i Gizem Arıkan canlandırmaktadır.

Gizem Arıkan Kimdir?

1994 Yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gizem Arıkan, EDHO’dan önce Yaralı Kuşlar adlı dizide rol almıştır. Çocukluğundan itibaren tiyatro ile tanışan Gizem Arıkan, ilk oyunculuk deneyimini Gizem Karaca ve Mustafa Mert Koç’un yer aldığı Organik Aşk adlı film ile gerçekleştirmiştir. 2016 Yılında Aşkın 5 Hali, 2017 yılında Organik Aşk adlı Filmde, 2019 yılında Yaralı Kuşlar dizisinde, 2020 yılında ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol almaya başlamıştır.