Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin en son ekranlara gelen bölümünde olan olaylar izleyici çok etkilemişe benziyor. Üstüne dizinin geçen hafta ekranlara gelmemesi ve yayın günün değişmesi karşında izleyici tepkili. Peki ama yeni bölüm ne zaman gelecek?

ATV ekranlarının beğenilerek izlenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta yayınlanmadı. İzleyicinin severek takip ettiği dizede yeni kararlar mı alındı? Bu zamana kadar bütün sezonlarında aralıksız yayınlanan ve reytinglerde baş sıralarda yerini alan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ ın yayın gününe değişim geldi. Özellikle dizinin hayranlarının ve sevenlerinin merakla beklediği yeni yayın günü dizinin  reyting seyrini değiştire bilir. Hatta dizi hakkında yaşanan bir olay bile izleyiciyi hemen etkiliyor. Oktay Kaynarca gibi başarılı ve yetenekli sevilen oyuncunun dizede başrol alması dizinin daha çok takip edilmesine ve kemik izleyici kitlesi olmasına ayrıca bir neden oluyor.

Ayrıca dizinin yayın günü hangi gün oldu? Çakırbeyli ailesini bekleyen süpriz olaylar dizinin ilerleyen bölümlerinde yer alacak. Detaylar haberimizin ilerleyen kısmında!

ATV Ekranlarının Sevilen Dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Neden Yayınlanmıyor?

Dizinin yayınlanmamasında ki etken sebep yeni yıl olduğu öngörülüyor. Reklam uygulamalarının ve anlaşmalarının 2021 yılı ile sona ermesi diziler için yeni sponsor arayışına yönlendirdi. Dizinin bir süre daha ekranlarda yer almayacağı düşünülmekte. Ama bu durum bütün dizi sektörünü kapsadığı için birçok dizinin reyting sıralamasında değişimler yaşanacağa benziyor. Bunun yanında yılbaşı ile sezona giren yeni dizilerin haftalık düzenli yayınlanması piyasayı karıştıracağa benziyor. Yine de büyük izleyici kitlesine sahip olması için sağlam bir senaryosu olması gerekmektedir.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz  Dizisi 12 Ocak Salı günü aynı saatinde Atv ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim