ATV ekranlarının sevilerek izlenen ve yayınlandığı her hafta reyting rekorları kıran ‘’Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’’ dizisine yeni transferler gerçekleşiyor. Bahtiyar Engin ve Caner Kurtaran diziye katılıyor. Diziye katılan iki ünlü oyuncu da dizide Amerika'nın sözlerini yerine getiren maşaları olacaktır. Dizinin başrollerinde başta Oktay Kaynarca olmak üzere Sanem Çelik, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi ünlü oyuncular yer almaktadır. Dizinin kadrosu her geçen gün daha da genişlemektedir ve diziye yeni iki ünlü isim de transfer olmaktadır. Dizinin en yeni transferleri diziye yeni renkler getirecektir.

ATV ekranlarının beğenilerek izlenen ve reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine iki ünlü isim daha katılıyor. Diziye yeni renk getirecek olan Caner Kurtaran ve Bahtiyar Engin dizide Amerika'nın adamlarından olacaklar.

Caner kurtaran kimdir ve hayatı?

1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çocukluğundan beri tiyatroya ve oyunculara büyük ilgi duymuştur. Küçük yaşta tiyatroya başlamıştır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet konservatuarından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarına geçiş sağlamıştır. Okul başarı ile bitirdikten sonra oyunculuk hayatına başlamıştır. İlk olarak Yaprak Dökümü dizisiyle ününe ün katmıştır ve bu süreçte uyuşturucu nedeniyle birkaç kez gözaltına alınmıştır. Sonrasında tedavi gördükten sonra Bir Deniz Hikayesi adlı dizide yer almıştır.

 Bahtiyar Engin kimdir ve hayatı?

 Hem yönetmenlik hem de oyunculuk yapan, 1965 yılı Ordu doğumlu olan Bahtiyar Engin, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur ve birçok şehir tiyatrosunda yer almıştır. Aynı zamanda seslendirme sanatıyla da ilgilenmiştir. Şimdiye dek yüzden fazla filmde yer almış ve seslendirmeler yapmıştır.

Editör: TE Bilişim