ATV ekranlarının sevilen programlarından olan ve farklı hikayeler ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen programda yaşanan çarpık ilişkide Mevla ekran başında karar verdi. Günlerdir izleyici tarafından konuşulan programa bomba gibi düşen Salih, Mevla ve Nilüfer üçlüsünde sular duruluyor mu?

Bilindiği üzere günlerdir konuşulan ve ekran başındakileri oldukça sinirlendiren olayda Salih’ in eşi Mevla’nın üzerine eve Nilüfer adında başka bir kadın getiriyor ve aynı evde yaşadıkları anlaşılmıştı. Nilüfer'in annesinin programa katılması ile birlikte olaylar çözülmeye başladı.

Son Kararı Ne Oldu

Esra Erol'un programında Mevla, Salih için son kararını verdi. Nilüfer’in annesinin programa gelmesi ile birlikte insanları şaşırtan ve şoke eden birçok gelişme meydana geldi.  Nilüfer, Mevla ve Salih üçlüsünün olayı çözüldü mü? Nilüfer evine dönecek mi? Mevla Salih'i affedecek mi? Mevla, Salih ile yaşamaya devam edecek mi? Mevla’nın kararı ne oldu?

Programa  katılan üçlü Esra Erol’ un programına bomba gibi düştüler. Salih Kaya'nın eşi Mevla ve 19 yaşındaki sevgilisi Nilüfer aynı evde yaşadıkları anlaşılmıştı. Mevlana eşinden boşanmayacağını açıklaması programda büyük bir yankı uyandırdı.. Mevla asıl kararını programda duyurdu ve Salih'e bir şans daha vereceğini açıkladı. Programda  eşini çocukları için affettiğini belirtti.

Salih Kaya 8 aydır birlikte olduğu ve daha 19 yaşında olan sevgilisi Nilüfer'den ayrıldı. Eşi Mevla'dan özür dileyerek onu affetmesini istedi. Mevla kendisini aldatan kocasını affetti. Nilüfer ise programda Salih'e beni neden kandırdın? Duygularımla  neden oynadın? Diyerek  hesap sordu. Kızının  geri dönmesi için Esra Erol'un programına katılan Nilüfer'in annesi ise programda sinir krizi geçirdi. Esra Erol Mevlana bu kararının asla doğru olmadığını belirtti.

Uzun bir zamandan bu yana sonucu merakla beklenmekte olan konu ile alakalı olarak son karar böylece verilmiş oldu. Programın yapımcısı ve sunucusu Esra Erol konu ile ilgili olarak fikirlerini açıkladı. Verilmiş olan kararın kendisine göre doğru olmadığını belirterek verilmiş olan karar saygı duyduğunu belirtti.

Editör: TE Bilişim