TV programcısı Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exxen platformunda yer alan kullanıcı sözleşmesindeki linklerin BluTV'ye ait olduğu tespit edildi. BluTV'nin linklerinin aynen kopyalanıp aldığı tespit edilen sözleşme ile ilgili daha bir açıklama gündeme gelmemişken bu ortaya çıkan hatalı olay şuan için düzeltilmiş durumdadır.

Bir Twitter’da paylaşılan bir videoda Exxen’nin TV kullanıcı sözleşmesinde yer alan bazı linklerin tıklayanları BluTV'ye yönlendirdiği tespit edildi.

Ortaya çıkan haberlere göre, BluTV'nin sözleşmesinde yer alan maddelerin aynen kopyalanıp direkt Exxen'e aktarılarak ‘’BluTV’’ yazılı kısımların silinip Exxen olarak değiştirildiği anlaşıldı. Fakat bağlantı adresinin değiştirilmediği fark edildi.

Sorun Şuan İçin Düzeltildi

Bağlantı adresi silinmediği için Exxen'in linkini açmaya çalışan kullanıcılar BluTV'nin sitesine yönlendirildi. Fark edilmeden yapılan hatanın sonucunda ortaya çıkan bu durum, çok zaman geçmeden hemen düzeltildi. Çünkü;bu konu bir an önce kapatılmak istendi.

Yapılan Hata Şikayeti de Beraberinde Getirdi

Ekranlara 01 Ocak 2021 tarihi ile gelmeye başlayan Exxen platformundaki bu hata ve sorunlar kullanıcıların şikâyetini de beraberinde getirdi. Birçok kullanıcı tarafından şikayetler bildirilmişti.

BluTV’nin Kurucusu Olaya Dahil Oldu

BluTV kurucusu Aydın Doğan Yalçındağ, sosyal medya platformundan paylaşım yaparak, şu açıklamada bulundu, "Aman dikkat et BluTV dikkat" dedi. O da bu açıklama ile BluTV’nin sözleşmesinin aynen kopyalanmasına tepki göstermişti.