Fox TV’de o dizi için de final kararı çıktı. Yerine 2 yeni dizi geliyor…

FOX TV bu sezon başlayan 11 dizisinin fişini erkenden çekti. Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Uzak Şehrin Masalı, Misafir, Elkızı, Kanunsuz Topraklar ve Elbet Bir Gün dizileri final yaptı.

Burcu Özberk’in rol aldığı sevilen dizi Aşk Mantık İntikam da 39. Bölümüyle ekranlara veda edecek. Burcu Özberk ile İlhan Şen’in başrolünde olduğu Aşk Mantık İntikam Mart’ta final yapacak. Romantik komedi dizisi reytinglerde kan kaybediyordu ve kanala izleyici kaybettiriyordu.

Fox TV, Aşk Mantık İntikam’ın yerine iki yeni dizi ile anlaştı. Nurgül Yeşilçay ile Emre Kınay’ın başrolünde yer aldığı Son Nefesime Kadar dizisi yakında başlıyor, fragmanı çıktı bile. Yakında izleyicilerle buluşacak olan bu dizinin dışında yeni bir dizi daha var.

Ayşegül, Gamze ve Ece adında üç kız arkadaşın maceralarını anlatacak olan gençlik dizisi sosyal medyaya vurgu yapacak. Sosyal mecraların gençleri nasıl etkilediği gibi benzer popüler konular anlatılacak.

Yeni diziyle ilgili henüz net bir tarih ve oyuncu kadrosu gibi detaylar açıklanmadı. Dizinin konu bütünlüğü ile geniş bir kesim tarafından dikkat çekmesi bekleniyor. Oyuncu arayışları devam ediyor.

Genç kitleyi dijitalden televizyona çekmek amacıyla hazırlanan yeni Fox dizisi bakalım ne kadar başarılı olacak?