FOX TV ekranlarında yayınlanan Zümrüdüanka dizisinin final yapması bekleniyor. Sevenleri tarafından merakla beklenen Savaşçı dizisi ise sürprizler ile tekrardan FOX TV ekranlarına döneceği söylendi.

FOX TV'de uzun zamandır final yapması beklenen Zümrüdüanka dizisi ve uzun zamandan beri yayın tarihi merak konusu olan Savaşçı dizisi ile alakalı sıcak gelişmeler yaşanmaktadır. Haberler de yer verilen bilgilere göre sezon başından bu yana bir çok dizi ekranlara veda etti. 2021 yılının Ocak ayında final yapması beklenen diziler de sıraya girdi. Fox TV de geçmiş olduğumuz hafta da Çocukluk dizisinin finali ile beraber Zümrüdüanka dizisi de final kararını almıştı.

Oyuncu Kadrosu Güçlenmesine Rağmen Başarısız Oldu

Başrollerinde Ceren Yılmaz ve Alp Navruz’un yer aldığı ve Kapadokya’da çekimleri yapılan Zümrüdüanka dizisi geçmiş olduğumuz sezon ekranlara gelmişti fakat Mart ayında ortaya çıkan korana virüsü salgını sebebi ile çekimlerine bir müddet ara verilmişti. Yeni sezonda Gökçe Eyüboğlu, İsmail Hacıoğlu ve Menderes Samancılar gibi güçlü isimleri kadrosuna dahil etse de reytinglerini artırmayı başaramadı.

Savaşçı Dizisinden Büyük Sürpriz

FOX TV’nin bir başka dizisi ile alakalı bir haber de dikkatleri üstüne çekti. Uzun zamandır sonuçları merak edilen Savaşçı dizi kadrosuna yeni oyuncuların katıldığı, Eskişehir de yapılan çekimlerine devam edşleceği söylenmekteydi. Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği Savaşçı diziden gelen yeni haberler ile beraber dizinin devam etmesini isteyen izleyicilerine güzel bir sürpriz yapıldı.

Savaşçı dizisi ekranlara geri dönüyor. Berk Oktay dizide yer almıyor fakat Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Ediz Hun, Erkan Meriç gibi güçlü yeni oyuncular kadroda yer alıyor. Ayrıca Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu da dizide yer almaya devam ediyor.

Yakında seyirci ile buluşacağı açıklanan Savaşçı dizinin oyuncu kadrosu ortaya çıkarken, Zümrüdüanka dizisinin yerine gelip gelmeyeceği de merak konusu oldu.

Osman Taşçı ve Eray Koçak’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu da Süleyman Çobanoğlu’nun yazdığı dizinin 5. çekimleri önümüzdeki hafta Eskişehir’de başlayacağı söyleniyor.