Hafta içi her akşam Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programı, ev hanımları tarafından tercih edilen programlar arasında bulunmaktadır. Programı seyredemeyen kişiler tarafından Gelinim Mutfakta 28 Aralık Gün Birincisi Kim Oldu? Diye merak etmektedir. Özellikle haftanın ilk günü yeni gelecek yarışmacının dışında yarışmada yer alan gelinlerin aldığı puanlar seyircileri tarafından merak edilmektedir. Peki, Gelinim Mutfakta 28 Aralık Gün Birincisi Kim Oldu?

Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla seyirci karşısına çıkan Gelinim Mutfakta, birbirinden iddialı yarışmacılarla ekranlara geliyor. Yepyeni bir haftaya merhaba derken yarışmacılar kıran kırana mücadele edip günün birincisi olabilmek için çeyrek altını kazanabilmek için mücadele etmesinin dışında hafta finalinde 5 bilezik kazanmak için çaba göstermektedir. Peki, Gelinim Mutfakta 28 Aralık Puan Tablosu Nasıl Oldu? Çeyrek altını kim kazandı?

Gelinim Mutfakta Gün Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta Gün Birincisi 22 Puanla Özlem Hanım olup, çeyrek altını almaya hak kazanmıştır. 

Gelinim Mutfakta 28 Aralık Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 28 Aralık Puan Durumu belli oldu. Özlem Hanım 22 puanla gün birincisi olurken onu Zeynep Hanım 18 puanla takip etmektedir. Gün üçüncüsü olan Aysun Hanım da 16 puanla günü kapattı. Günün en az puan alan yarışmacısı Semra Hanım olup 8 puanla tamamlamışlardır.