Disney Plus Türkiye 14 Haziran'da yayına başladı. Platformun yeni Türk yapımlarından biri de Gülse Birsel'in Yılbaşı filmi olacak...

Ünlü gazeteci ve yazar Gülse Birsel, milyonları güldürmeye hazırlanıyor. Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete gibi kahkaha tufanı dizilerden sonra sinemada da başarıyı yakaladı Birsel. "Yılbaşı" adlı yeni bir filmi kaleme alan Gülse Birsel, yakında bu projesiyle yine adından söz ettirecek. Disney Plus platformunda yayınlanacak olan Yılbaşı filmi oyuncuları da merak edilmeye başlandı.

YILBAŞI FİLMİ OYUNCULARI KİM, NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Oyuncu kadrosuyla şampiyonlar ligini andıran Disney+ filminde Ezgi Mola'nın başrol oyuncularından biri olacağı kesinleşti. Gülse Birsel hayranları, Disney Plus anlaşmasını duyar duymaz büyük bir heyecan duymaya başladı. Bu kez bir film yazan başarılı senarist, komedi içerikli Yılbaşı filmi için çalışmalara başladı. Ozan Açıktan'ın yönettiği Yılbaşı sete çıktı. Başrolde senarist Gülse Birsel yer alıyor. Filmde hem dram hem de komedi yapımlarındaki başarısını kanıtlayan Ezgi Mola da rol alacak. Jet Sosyete dizisinde Gülse Birsel'in eşini canlandıran Cengiz Bozkurt da Yılbaşı filminde rol alacak. Diğer isimler; Fatih Artman, İrem Sak, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Ayta Sözeri, Alina Boz.

Yılbaşı filmi salgın döneminde bir sitede yılbaşı akşamı yaşananları bize anlatacak. Filmin bu yıl içerisinde Disney Plus’ta başlaması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim