Ünlü ve aynı zaman da güzel sanatçı Hülya Avşar, yeni bir dizi ile siz seyircilerin karşısında bulunacak.  Hülya Avşar geçtiğimiz günler de kostüm provası için gitmiş olduğu yerden çıkışı sırasında görüldü.  Medya muhabirlerinin sorularına cevap veren Hülya Avşar’a gelen bir soruyu duyduğu anda yapılan röportajı bitirdi. Peki Hülya Avşar’a gelen soru neydi ?

Hülya Avşar, bir kahve molası sırasında görüntülendi. Bu sırada fırsat bilen muhabirlerimiz soluğu Hülya Avşar’ın yanında aldı ve sorularını yönelttiler. Yapılan Hürriyet haberine göre güzel sanatçı Hülya Avşar,  muhabirlerin ısrarla sormuş oldukları soruya rağmen rolü ile alakalı hiçbir şekilde bilgi vermedi.

Hülya Avşar soruların sorulara yanıt vermezken kısa bir bilgi verdi.  Eski zamana gidecek olursak  bu rolü eskiden oynamayı düşünmezdi.  Şimdiler de ise oynamanın zamanı geldiğini düşünüyorum. Size hiçbir şey söylememekten iyidir yalnızca bu bilgiyi verebilirim” dedi.

Coşkun Sabah’ın, Hülya Avşar’ a sorulan sorulardan bir diğeri ise “ben askere gittiğimde Tanju Çolak ile aldattı açıklamalarına sorulan bir soru oldu.

Hülya Avşar bu sorulan soru üzerine. Oradan hızlı bir şekilde uzaklaşan Hülya Avşar bay bay dedi ve röportajı bitirdi.

Hülya Avşar Yeşilçam da olmak üzere bu zamana kadar senelerini vererek bir çok dizi ve filmlerde ekranlar başında gördük. Uzun zamandır film ve dizilerde rol alamayan Hülya Avşar bilindiği gibi Yapımcı Acun Ilıcalı’nın programları olan O Ses Türkiye ve Yetenek Siz Siziniz Türkiye programlarında jüri olarak ekranlarda görmüştük. Uzun zamandır görünmeye Hülya Avşar daha önce rol almamış hiçbir şekilde oynamayı düşünmediği rol ile ekranlara geliyor. Zamanı geldi artık oynayabilirim diyen Hülya Avşar takipçilerini ve sevenleri merakta bıraktı.