Hakim dizisinde Ozan karakterine hayat veren Fatih Berk Şahin kimdir?

Oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Fatih Berk Şahin'in biyografisi merak ediliyor. ATV’nin yeni dizisi Hakim'in Ozan'ı Fatih Berk Şahin kimdir?

Hakim Ozan Kimdir?

Hakim’de hakim Arif Derman’ın oğlu Ozan Derman rolünü üstlenen genç ve yakışıklı oyuncu daha önce hangi dizilerde rol aldı? Fatih Berk Şahin, oyunculuk kariyerine Geçen Yaz adlı sinema filmi ile başladı.

Hakim dizisinde baş karakterlerden biri olan Ozan; akıllı, yetenekli ve sağduyulu bir gençtir. Annesini kaybettikten sonra daha çok içine kapanmış aynı annesi gibi kendini fotoğraf çekmeye adamıştır. Sahip olduğu iki insandan biri babası, diğeri de sevgilisi Ceren’dir.

Öyle ya da böyle bir şekilde devam etmeye çalışır. Fakat Ozan, dizinin ilk bölümünde annesinin ölüm yıl dönümde arabasıyla bir motosikletliyi öldürür. Üstelik öldürdüğü gencin ablasıyla umutsuz bir aşka düşecektir. Ozan’ın bu noktada en büyük destekçisi olan hakim babası Arif Derman da Ozan da bu yükü taşıyarak birlikte dönüşüm yaşayacaklardır.

Fatih Berk Şahin Kimdir?

Fatih Berk Şahin 2004 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 18 yaşındaki genç oyuncu; tiyatro, sinema ve dizilerde rol almaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezundur. Oyunculuk kariyerine 2020 yılında 'Geçen Yaz' adlı sinema filmiyle başlamıştır. Fatih Berk Şahin son olarak Show TV'de 10 bölüm süren Yalancı dizisinde Salih Bademci’nin oğlunu canlandırmıştır. 2021 yılında Seyyar ve Yalancı dizileri ile Geçen Yaz adlı bir Netflix filminde rol almıştır.

Editör: TE Bilişim