Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hande Erçel paylaşımları ile yine kendine hayran bıraktırdı. Tanınmaya başlanması ile birlikte hem ülkenin hem de dünyanın en çok konuşulan ve sevilen isimlerinden biri haline geldi. Genellikle magazin dünyasının gündeminde kendisi sık bir şekilde yer edinmeyi başarıyor. Gerek güzelliği olsun gerek ise işine verdiği önem, hem de özel hayatıyla bol bol dillerde...

Oyuncu arkadaşı, ekranların sevilen yüzü Kerem Bürsin’ le aralarında ilişki olduğu söylenmişti...

Hande Erçel sosyal medyada aktifliğiyle gündeme bol bol geliyor

Yaptığı paylaşımlar ve ev hali ile takipçilerini kendini kendine hayran bırakmayı başarıyor.

Güzelliği ile sık sık gündem olan oyuncunun evinde yaptığı paylaşım ile sadece kendi güzelliği değil evinin güzelliği de artık konuşulmaya başlandı. Evindeki detaylar ve sade ihtişamı sosyal medyanın kısa süre içerisinde gündemi oldu.

Hande Erçel, Murat Dalkılıç ile aşk yaşıyorlardı. Kısa bir zaman önce ayrıldılar. Sonrasında gelen haberlere göre Kerem Bürsin’le aralarında ilişki olduğu söylentileri çıktı.

Hande Erçel sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ünlülerden ve sık sık yaptığı paylaşımlarla isminden bahsettirmeyi başarıyor.

Erçel evinin bölümlerinde çekindiği fotoğrafları sık sık sosyal medya hesabında paylaşıyor. Son olarak yaptığı paylaşımda aynalı pozu yine çok beğenildi.

Güzelliği ile sık sık gündem olan oyuncunun evinde yaptığı paylaşım ile sadece kendi güzelliği değil evinin güzelliği de artık konuşuluyor. Fizik güzelliğinde dillere destan.

Sosyal medyada gündem olan ve konuşulan konulardan biri ise oyuncu arkadaşı Kerem Bürsin’le kavga ettikleridir. Çekimlere ara verilmesinin sebebi aralarında yaşanan tartışmadır.

Bu durum iki oyuncu tarafından da yalanlandı ve sonrasında gerçek ortaya çıktı. Hande Erçel’in hastalığı sebebiyle çekimlere ara verilmiş.

Son zamanlarda çift ile ilgili birçok haber ortaya atılmaktadır. Yapılan haberlere zaman zaman tepki gösteren çift son olarak ortaya atılan iddia ile ilgili şu ana kadar her hangi bir açıklama yapmayı gerekli bulmamışlardır. Çiftin sette oldukça sert bir şekilde kavga ettikleri ve bu sebeple çekimlere ara verildiği konuşuluyor. Yakın zaman içerisinde konu ile alakalı olarak açıklama yapılması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim